Ce reduceri are Lidl în acest weekend
Ce reduceri are Lidl în acest weekend

Periodic, retailerul german Lidl face anumite reduceri la uneoe dintre produsele sale. În aceste zile, reducerile urcă până la 27%, astfel că românii se înghesuie deja la rafturi pentru a beneficia de ele.

Până duminică, 12 noiembrie 2023, retailerul german Lidl are reduceri la mai multe alimente foarte căutate de către roâni. Astfel, sub campania E mai mult decât ieftin, e de la Lidl, reducerile retailerului german ating și 27%.

Cei care calcă zilele acestea pragul magazinelor retailerului german au ocazia să cumpere mai ieftin carne de porc, pește, mezeluri, pui, dar și unele lactate, băuturi alcoolice….etc.

Un prim aliment cu care Lidl îi îmbie oe români este carnea de porc pentru gulaș Argus Premium. Prețul acesteia a fost micșorat cu 27%, astfel că acum kilogramul din acest produs costă doar 21.65 de lei.

Citește și: Bărbat bătut cu bestialitate într-un magazin

De asemenea, un alt produs foarte consumat și cumpărat de către români, puiul, are și acesta o reducere de preț de 25%. Astfel, suta de grame de pui grill costă în aceste zile doar 1,49 de lei, nu 1,99 de lei atât cât costă de obicei în afara promoției.

De asemenea, cei care ajung zilele acestea la Lidl România au posibilitatea să cumpere Cotlet țărănesc sau Ceafă țărănească de la Cămara Noastră. Acesta produse foarte cumpărate de către români beneficiază de o reducere de 25%, ceea ce înseamnă un sfert din preț tăiat. Astfel, preșul celor două produse, la suta de grame este 3,99 de lei, nu 5,29 atât cât costă în afara promoției.

Cei care ajung la Lidl în aceste zile, până pe 12 noiembrie, pot cumpăra brânză Făgăraș Light de la Pilos cu un preț mai mic cu 22%, respectiv cu 3,49 de lei, în timp ce iaurtul Natur de la aceeași firmă are o reducere de preț de 16% șiun preț de 2,29 de lei.

Citește și: Când începe Postul Crăciunului 2023

Lidl România pune la dispoziția clienșilor săi și prăjituri la preț redus. Astfel, Prăjitura Confiserie Firenze, disponibilă cu brânză de vaci și mere, costă acum 21,99 de lei, având un preț redus cu 12%. Pentru foile de cremșnit și crema pentru acestea retailerul german anunță că nu are reuceri și că stocul este limitat. Foile costă 6,99 de lei, în timp ce crema pentru cremșnit de la Belbake costă 4,99 de lei.

Nu în ultimul rând, Lidl România își așteaptă clienții și cu Bere blondă Argus Premium. Cei care cumpără acest produs vor plăti cu 23% mai puțin. Astfel, doza de 0,5 litri costă acum 1,75 de lei, în timp ce în afara campaniei prețul întreg al acestui tip de băutură este de 2,29 de lei.