Ucigasii lui Adrian Kreiner, prinsi
Ucigasii lui Adrian Kreiner, prinsi

Cei care l-au ucis pe omul de faceri din Sibiu au fost identificați. Ce nație ar avea tâlharii care au intrat în casa lui Adrian Kreiner, l-au legat și l-au bătut, până când corpul milionarului a cedat.

Criminalii lui Adrian Kreiner au fost prinși 

Cei trei suspecți, care au intrat în casa lui Adrian Kreiner și l-au bătut până când inima omului de afaceri a cedat, au fost prinși, anunța Antena 3 CNN.

Între timp, informația nu s-a confirmat, poliția știind acum cu cine are de-a face, cei trei fiind identificați. Au descoperit apartamentul închiriat de cei trei, însă aceștia la descinderile polițiștilor nu erau acasă.

Hoții au fugit din apartamentul omului de afaceri din Sibiu cu mai multe sute de mii de euro și câteva ceasuri de valoare.

Cei trei tâlhari ar fi fost prinși de către polițiști într-un apartament pe care îl aveau închiriat în Sibiu. De asemenea, se pare că cei trei sunt cetățeni pakistanezi.

În urma imaginilor suprinse pe camerele de supraveghere cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie și l-au jefuit pe omul de afaceri sibian, Adrian Kreiner, au fost identificați şi prinși la intrare în Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca.

Citește și: Unde a fost găsită o femeie dispărută

Potrivit surselor menționate mai sus, cei trei bărbați au cetățenie pakistaneză şi aveau un apartament închiriat în oraș.

Mai mult de 50 de polițiști sunt implicați în cazul uciderii lui Adrian Kreiner care a fost bătut și jefuit în propria casă.

Acum, apropiații lui Adrian Kreiner așteaptă ca hoții să răspundă la mai multe întrebări importante. În primul rând trebuie să se stabilească dacă cei trei au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l asasineze pe Adrian Kreiner.

După cum arată până în acest moment datele din dosar, este posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l asasineze pe omul de afaceri sibian. Dacă era vorba doar despre furt, tâlharii ar fi putut să-l lase în viață.

De ce a murit Adrian Kreiner

Surse din cadrul anchetei au mai declarat pentru sursa citată că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Apoi, milionarul sibian ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Astfel, fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator.

Citește și: Crimă șocantă în Vaslui

Nu în ultimul rând, pe certificatul de deces al omului de afaceri Adrian Kreiner, medicii legiști au precizat că asfixia mecanică a fost principala cauză a morții. Adrian Kreiner a decedat, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă în urma atacului incredibil.