Cum sa enervezi pe cineva, in functie de zodia lui
Cum sa enervezi pe cineva, in functie de zodia lui

Cum să enervezi pe cineva, în funcție de zodia lui. Ciudățeniile zodiilor, disponibile în rândurile de mai jos.

De ce se enervează fiecare nativ din zodiac. Cum să-l scoți din sărite

Cum să enervezi pe cineva, în funcție de zodia lui. Astrologii au făcut un horoscop special în care arată cum sunt enervate zodiile.

Nimeni nu este perfect, nici măcar în astrologie. Aladar, aveți în rânduirile următoare o incursiune amuzantă prin ciudățeniile zodiilor. Vezi ce le scoate din sărite pe fiecare, potrivit sfatulparintilor.ro.

Cum sa enervezi pe cineva, in functie de zodia lui
Cum sa enervezi pe cineva, in functie de zodia lui

Berbec

Daca vrei sa scoti un nativ din Berbec din sărite, tot ce trebuie să faci este să îi spui “Hai să lăsăm asta pe altă dată!”. Berbecului nu-i place să aștepte. Motto-ul lui este “Aici și acum!”. Pentru acest nativ, lucrurile au un început și un sfârșit. Nu există amânare.

Taur

Daca vrei sa ai relatii bune cu un Taur, nu atenta la mancarea lui. Il enerveaza la culme. Nici macar nu-i place sa-i ceri voie sa mananci din gustarea lui. Le place sa gateasca, le place sa le ofere celorlalti tot felul de bunatati. Dar nu te atinge de portia lui.

Gemeni

Daca vrei sa enervezi un Geaman, da-i o munca de rutina. Nu suporta lucrurile trase la indigo. El are nevoie de creativitate, de lucruri facute diferit, de experiente noi. Un Geaman plictisit este foarte enervant.

Rac

Daca majoritatea oamenilor se concentreaza pe partea buna a lucrurilor, Racii isi vor inchipui cele mai negre scenarii. Si daca vrei sa-i enervezi, incearca sa-i convingi sa nu mai fie negativisti. Nu incerca sa le ridici moralul. Lor le place atmosfera dramatica.

Leu

Leii sufera de sindromul “Ce va spune lumea?”. Sunt mult prea preocupati de ceea ce cred altii despre ei. Te vor uri toata viata daca vei incerca sa le stirbesti din prestigiu. Nu le face observatie in public. Daca ai ceva sa le spui, ar fi bine sa o faci in privat.

Fecioară

Nu-ti baga nasul in lucrurile unei Fecioare. Va sti ca i-ai umblat prin ele. Pentru ca Fecioarele au o ordine anume, pe care numai ele stiu sa o faca. Isi vor da seama imediat ca e ceva in neregula. Fecioarele sunt obsedate de ordine si nu le place sa le-o perturbe cineva.

Balanță

Balantele cred despre ele ca sunt personificarea civilizatiei, manierelor si gusturilor rafinate. Nu le pune la indoiala bunul gust, ca iau foc. Nu accepta critici in ceea ce priveste look-ul lor, casa, masina etc.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane foarte secretoase, dar cer de la toata lumea transparenta. Vrei sa enervezi un Scorpion? Nu-i spune nimic despre tine! Va dezvolta tot felul de teorii ale conspiratiei pentru simplul fapt ca nu ai vrut sa-i dezvalui un secret al tau.

Săgetător

Vrei sa enervezi un Sagetator. Du-l intr-o camera goala si spune-i ca trebuie sa stea acolo o ora! Nu va dura mult si-l vor trece transpiratiile. Il vor apuca tremuratul, hiperventilatia. Va inventa tot felul de scuze, doar ca sa nu ramana inchis.

Capricorn

Nu da peste cap planurile unui Capricorn. Daca ai stabilit cu el niste termeni, respecta-i. Capricornilor le plac planurile si orarele de lucru. Nu accepta usor sa le fie incurcate socotelile. Te vor tine minte o viata intreaga.

Vărsător

Varsatorii au o maniera neobisnuita de a face chiar si lucrurile obisnuite. Vrei sa-i enervezi? Da-le indicatii cu ce ar avea de facut si mai ales cum trebuie sa le faca. Vei vedea imediat dezamagireape chipul lor. Nu te mira sa te refuze.

Pești

Pestii sunt firi foarte emotive. Spune-le ca n-au motive sa se planga si te vor uri o viata intreaga. Pestii vor sustinere, vor un umar pe care sa planga. Ba, mai mult, sunt gata imediat sa schimbe rolurile. Cum adica n-ai nimic de care sa te plangi? Nu exista! Trebuie sa ai si tu un of.