Home ACTUALITATE Klaus Iohannis amenință cu noi restricții, după ce numărul de cazuri noi...

Klaus Iohannis amenință cu noi restricții, după ce numărul de cazuri noi de coronavirus a depășit 2150

Klaus Iohannis spune ca este posibil sa se instituie noi restrictii impotriva epidemiei de coronavirus

Preşedintele României Klaus Iohannis a avertizat că este posibil să fie reintroduse din nou anumite restricţii locale sau regionale. Şeful Statului susţine că nu doreşte reintroducerea acestora, însă vor fi necesare în cazul în care numărul de cazuri de coronavirus se înmulțesc.

Klaus Iohannis amenință cu noi restricții. ”Dacă numărul de infectări crește atunci e foarte posibil să se reintroducă anumite restricții”

Klaus Iohannis a declarat într-o conferință de presă că este posibil să se introducă unele măsuri restrictive pentru a limita numărul infectărilor cu coronavirus.

Președintele spune că el personal nu-și dorește așa ceva, însă dacă situația o impune vor fi date noi restricții locale, regionale, cum va necesita situația, pentru ca situația să nu scape de sub control.

Inmultirea numarului de cazuri de coronavirus va aduce noi restrictii
Inmultirea numarului de cazuri de coronavirus va aduce noi restrictii

Președintele avertizează că sunt posibile anumite restricții luate acolo unde este necesar

Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale: mască, distanță, igienă. Dar sunt persoane care nu vor să respecte toate normele și trebuie intervenit.

Eu nu îmi doresc să reintroducem restricții, dar e evident că în anumite localități și pe anumite segmente e posibil să se reintroducă anumite restricții, altfel lucrurile scapă de sub control” , susţine Klaus Iohannis.

Statul este hotărât să facă tot ce este necesar pentru a nu scăpa lucrurile de sub control

De asemenea, Klaus Iohannis a declarat că înmulțirea numărului de cazuri noi de coronavirus va putea aduce restricțiile urâte de toată populația.

Miniștrii sun hotărâți să facă totul pentru ca lucrurile să nu scape de sub control. Repet, nu-mi doresc să introducem restricții, dar dacă numărul de infectări crește atunci e foarte posibil să se reintroducă local, regional anumite restircții” , a precizat Klaus Iohannis.

Numărul de cazuri de coronavirus a explodat. S-a ajuns la 2158 de cazuri în ultimele 24 de ore

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.158 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus în ultimele 24 de ore după efectuarea a 26.021 de teste anti-covid.

Este cel mai mare număr de persoane infectate cu coronavirus de la debutul epidemiei de COVID-19 în România. De asemenea, la Terapie Intensivă sunt internaţi 550 de pacienţi. În plus, 33 de persoane infectate cu coronavirus au decedat.

Exit mobile version