Home ACTUALITATE PSD racolează ”vedetele” pandemiei de coronavirus! Ultima ”achiziție” a speriat însă România

PSD racolează ”vedetele” pandemiei de coronavirus! Ultima ”achiziție” a speriat însă România

PSD racoleaza ”vedetele” pandemiei de coronavirus. Adrian Streinu Cercel candidează si el

Partidul Social Democrat a mai trecut pe lista pentru alegerile parlamentare un nume greu din lupta cu coronavirusul! Medicul Adrian Streinu Cercel a fost nominalizat pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

PSD racolează ”vedetele” pandemiei de coronavirus. Adrian Streinu Cercel candidează și el

Adrian Streinu Cercel, directorul Inistutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a fost foarte prezent la toate televiziunile în primele zile ale pandemiei de coronavirus. Este o voce foarte avizată, însă a fost tras pe linie moartă de Ludovic Orban.

Decizia lui Ludovic Orban a venit imediat după ce Adrian Streinu Cercel a venit cu un plan care a șocat o țară întreagă. prin acest plan, Adrian Streinu Cercel propunea ca persoaanele în vârstă să fie luate din domiciliul lor și internate undeva, pentru protecția lor.

PSD racoleaza ”vedetele” pandemiei de coronavirus. Adrian Streinu Cercel candidează si el
PSD racoleaza ”vedetele” pandemiei de coronavirus. Adrian Streinu Cercel candidează si el

Planul lui Adrian Streinu Cercel a speriat România

Planul lui Adrian Streinu Cercel a isterizat masele și a băgat spaima în populație. Premierul Ludovic Orban a fost nevit să iasă cu declarații și să explice că acel plan nu va vedea lumina zilei niciodată.

Ei bine, acum medicul Adrian Streinu Cercel revine în lumina reflectoarelor, fiind ”racolat” de PSD să reprezinte interesele românilor în Parlament. ”Doctorul Adrian Sterinu Cercel va fi pe locul doi al listei noastre pentru Senat, în Capitală”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PSD.

Alexandru Rafila deschide lista candidaților PSD

Pe prima poziție pe listele PSD se regăsește un alt nume important din lupta cu temutul virus. Alexandru Rafila va candida din partea PSD pe un loc eligibil la Camera Deputaților. Marcel Ciolacu a făcut o conferință extraordină pentru a-l prezenta pe Rafila, iar medicul a promis că nu va lăsa politica să-i încurce meseria.

”Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate.

Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oprtunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflecție astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte”, a declarat Alexandru Rafila.

Exit mobile version