Home ACTUALITATE Un antrenor de fitness de 33 de ani a luat în râs...

Un antrenor de fitness de 33 de ani a luat în râs coronavirusul. Ce a spus în ultimele zile din viață

Un antrenor de fitness de 33 de ani a murit de coronavirus

Un tânăr antrenor de fitness din Ucraina a murit după ce s-a infectat cu virusul în care nu a crezut nici măcar o clipă. Acesta făcea filmulețe pe care le urca pe internet și în care spunea că toată pandemia de coronavirus este o manipulare crasă.

Un antrenor de fitness de 33 de ani a murit de coronavirus

Dmitriy Stuzhuk, în vârstă de 33 de ani, era influencer și avea peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare. Acesta a spus în nenumărate rânduri că pandemia de coronavirus este o farsă.

A strigat ”manipulare” pe internet și a luat în derâdere coronavirusul până într-o zi în care a început să aibă simptome. Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație într-un concediu făcut alături câțiva prieteni de-ai săi. Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. Acesta a avut nevoie în scurt timp de un ventilator pentru a putea respira.

Un antrenor de fitness de 33 de ani a murit de coronavirus
Un antrenor de fitness de 33 de ani a murit de coronavirus

Tânărul s-a răzgândit în privința bolii

În timpul petrecut în spital, tânărul a înțeles ce se întâmplă cu el și cât de gravă este infectarea cu coronavirus. Acesta și-a schimbat părerea cu totul și chiar i-a avertizat pe urmăritorii săi că situația este una foarte gravă, legat de coronavirus.

”Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul cu doar câteva zile înainte ca situația lui să se complice.

Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și după doar 8 zile a fost externat. A fost doar calmul dinaintea furtunii, deoarece în scurt timp tânărul a ajuns din nou la spital, într-o stare mult mai gravă decât prima dată. Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, aceștia nu au mai putut face nimic pentru el și în cele din urmă au declarat decesul tânărului infectat cu coronavirus. Virusul i-a provocat complicații severe la inimă. Fosta sa soție și mamă a celor trei copii ai tânărului a dat vestea tristă.

Exit mobile version