Home ACTUALITATE O altă asistentă a murit de coronavirus. S-a luptat pentru viața pacienților...

O altă asistentă a murit de coronavirus. S-a luptat pentru viața pacienților săi, dar a pierdut-o pe a ei

O asistenta de 47 de ani din Bals a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus

România a mai pierdut un cadru medical în lupta cu coronavirusul! O asistentă care a ținut piept infecției de COVID chiar de la izbucnirea pandemiei în România a fost răpusă de temuta boală.

O asistentă de 47 de ani din Balș a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Asistenta de numai 47 de ani a murit luni dimineaţa. Lucra la Spitalul Balş de ani de zile, iar de când a izbucnit pandemia a avut grijă de mulți pacienți. Într-un final, a devenit și ea la ândul său pacient de COVID și a fost transferată la Spitalul Municipal Caracal, când starea sa s-a înrăutățit. Acolo și-a dat ultima suflare.

O altă colegă de-a sa, infirmieră, se află internată la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Nu doar acestea au contractat temutul virus.

O asistenta de 47 de ani din Bals a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus
O asistenta de 47 de ani din Bals a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus

O infirmieră de la același spital se află internată la ATI

Activitatea din Secţia Medicină internă a Spitalului Orăşenesc Balş, unde erau îngrijiţi şi pacienţi cu COVID-19, a fost suspendată pentru o săptămână, după ce şapte angajaţi din această secţie au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2.

„În spital sunt şapte angajaţi infectaţi, toţi de la Secţia medicală, asistenţi şi infirmieri. De astăzi am obţinut de la Direcţia de Sănătate Publică, pentru o săptămână, suspendarea activităţii secţiei Medicină inernă, unde au fost trataţi pacienţii COVID. Se face dezinfecţie completă şi nu se mai internează nimic”, a precizat managerul unităţii medicale, Carmen Daniela Grigoriu, pentru Agerpres.

Secția de la Spitalul Balș a fost închisă pentru o săptămână. 7 angajați au COVID

În această secţie erau internaţi 11 pacienţi, dintre care trei au fost transferaţi către alte unităţi medicale şi opt vor fi externaţi cu izolare la domiciliu şi monitorizare prin medicul de familie.

În perioada în care activitatea Secţiei medicale de la Spitalul Balş va fi suspendată, pacienţii care vor necesita internare în această secţie vor fi direcţionaţi către alte spitale din zonă.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 3.145 de cazuri de COVID-19, luni fiind raportate 38 de cazuri noi de cazuri de îmbolnăviri.

Exit mobile version