Home ACTUALITATE Un bărbat care avea coronavirus a fost prins într-un bar. Consuma băuturi...

Un bărbat care avea coronavirus a fost prins într-un bar. Consuma băuturi alcoolice cu alți 4 tovarăși

Un barbat infectat cu coronavirus a fugit din spital direct la bar

Un bărbat care fusese confirmat pozitiv cu coronavirus a fost prins într-un bar. Polițiștii din orașul Oțelu Roșu au identificat ieri, la o unitate de alimentație, un bărbat în vârstă de 32 de ani care figura ca fiind bolnav de coronavirus, a anunțat Poliția Caraș Severin.

Incredibil unde a fost găsit un bărbat care fusese confirmat cu coronavirus. Polițiștii l-au descoperit

Un bărbat care a fost confirmat cu coronavirus și care ar fi trebuit să fie internat în spital a fost descoperit de polițiști într-un bar, magazin alimentar cum sunt denumite la țară.

În plus, bărbatul nu se afla singur, ci era însoțit de alte patru persoane și barmanul de serviciu. Bărbatul a părăsit unitatea medicală unde era internat, fără a avea acordul doctorilor.

Barbatul se cinstea la bar, alaturi de alti 4 tovarasi
Barbatul se cinstea la bar, alaturi de alti 4 tovarasi

Bărbatul, care s-a ales cu un dosar penal pe numele său, a fost preluat de o ambulanță și dus la spital

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la unitatea medicală unde fusese internat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri potrivit competențelor.

Protest de amploare, în București, din cauza restricțiilor impuse de coronavirus

Pe de altă parte, în București, la ora 16:00, este anunțat un protest împotriva restricțiilor ce vor intra în vigaore de mâine, 9 noiembrie. Sunt așteptate zeci de mii de persoane la protestul ”Nu suntem cobai! 10.000.000 de români în stradă!”.

NU MAI AȘTEPTĂM ARMATA! NE VEDEM ÎN PIAȚĂ! Ne-au închis afacerile, ne-au închis educația, ne-au închis locurile de muncă, ne-au închis în case pentru a aștepta V4¢¢1π¥L salvator.  NU SUNTEM COBAII NIMĂNUI! 

Sunt așteptați protestatari din toate domeniile

Sunt așteptați românii din toate domeniile de activitate: Industrie, Agricultură, Economie. Vrem să muncim, să ne putem hrănii familiile, să ne putem duce traiul zilnic” , se arată în descrierea evenimentului inițiat pe Facebook.

Exit mobile version