Home ACTUALITATE Descoperire șocantă în Wuhan. S-a descoperit carne care conținea coronavirus

Descoperire șocantă în Wuhan. S-a descoperit carne care conținea coronavirus

Coronavirusul a pornit din Wuhan, China

Descoperire șocantă în Wuhan, acolo de unde a pornit coronavirusul. Autoritatile chineze din Wuhan au descoperit virusul ucigaș într-un lot de carne de vită, care fusese importat din Brazilia.

Chinezii din Wuhan au descoperit un lot de carne de vită plin cu coronavirus. De unde a fost importată

Descoperire șocantă făcută de chinezii din Wuhan, orașul de la care a pornit pandemia de coronavirus. Orașul Wuhan este din nou în atenția lumii după ce autoritățile de acolo au descoperit un transport de carne de vită din Brazilia și care conținea coronavirus.

Declarandu-se un oraș liber de Covid, chinezii din Wuhan au înăsprit la maxim controalele si masurile de protectie pentru a evita un nou val de infectări.

Chinezii din Wuhan au descoperit coronavirus in carnea de vita
Chinezii din Wuhan au descoperit coronavirus in carnea de vita

Chinezii analizează tot ce intră la ei în țară

Astfel, chinezii analizeaza cu mare atentie inclusiv alimentele care sosesc la ei în țară din import. Așa se face că autoritățile din Wuhan au descoperit urme de coronavirus într-un lot de carne de vită congelată, care fusese importată din din Brazilia.

Deși importul s-a facut în luna august, rezultatele au venit abia acum. Chinezii au ajuns la concluzia că cel putin trei mostre din carnea respectivă e infectată cu virusul ucigaș.

Carnea infestată cu coronavirus, distrusă

Astfel, autoritatile din Wuhan au luat decizia radicală de a distruge întreaga cantitate de carne, adică 27 de tone.

Pe de altă parte, un virus similar cu SARS-CoV-2 a fost descoperit de microbiologii chinezi acum 7 ani. O investigație a ziarului britanic The Times informează că virusul a fost ținut secret chiar în laboratorul din Wuhan, China.

Virus asemănător cu covidul, descoperit acum 7 ani de chinezi

Virusul respectiv, asemănător cu cel care face acum ravagii pe tot globul, a fost descoperit într-o mină de cupru, plină de lilieci și șobolani.

Virusul a fost descoperit după ce 6 mineri s-au infectat atunci, iar 3 dintre ei au decedat. Simptomele principale ale acelui virus au fost identice cu cele provocate de virusul ucigaș de acum, respectiv febră mare și afecțiuni ale plămânilor care au dus la dificultăți de respirație.

Chinezii nu au anunțat pe nimeni despre virusul descoperit în urmă cu 7 ani

Din păcate, scrie ziarul britanic, autoritățile chineze nu au informat comunitatea științifică internațională cu privire la virusul descoperit atunci.

Exit mobile version