Prognoza meteo de joi, 12 noiembrie
Prognoza meteo de joi, 12 noiembrie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 12 noiembrie. Astfel, am aflat că pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în zonele montane și submontane, iar după orele prânzului și în centrul țării, dar se va menține nebulozitatea joasă în celelalte regiuni.

Așa arată prognoza meteo valabilă pentru ziua de joi, 12 noiembrie

Pe alocuri nebulozitatea va fi asociată cu ploaie slabă sau burniță. Spre seară și mai ales noaptea, înnorările se vor accentua în vestul și sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii extinse și moderat cantitativ, în timp ce în rest cerul va fi parțial noros, iar ploile se vor semnala pe spații mici.

În masivele sud-vestice, la altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali.

Prognoza meteo de joi, 12 noiembrie
Prognoza meteo de joi, 12 noiembrie

Vor fi 12 grade Celsius în București

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -5 grade. Pe alocuri, dimineața și noaptea, va fi ceață.

În București, cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei și noaptea, când vor fi condiții de ceață și burniță. Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei, cu o maximă de 11…12 grade şi o minimă de 2…5 grade. Vântul va sufla în general slab.

Ieșenii vor avea parte de o zi senină, însă destul de friguroasă. Temperatuile maxime vor atinge doar 8 grade Celsius, iar seara acestea vor scădea până la 3 grade Celsius. Ziua, cerul va fi acoperit de nori în proporție de 10%, iar șansele de ploaie sunt de doar 2%.

În Timișoara, temperaturile maxime vor urca joi, 12 noiembrie, până la 10 grade Celsius, dar cerul va fi acoperit în proporție de 56% de nori, iar procentul va ajunge chiar la 92%, spre seară, când și temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius. Seara, sunt șanse de 25% să plouă.