Cine este tanarul de care rade tot TikTok-ul
Cine este tanarul de care rade tot TikTok-ul

Un interviu cu un tânăr s-a viralizat pe rețelele de socializare. Nimeni nu-i ghicește vârsta, deoarece chiar este dificil. A suferit mult la viața sa și a trecut prin două operații foarte dificile. Acum însă spune că Dumnezeu îi vorbește și are foarte mulți adepți. Unii l-au comparat cu Arsenie Boca, alții spun chiar că ar fi reîncarnarea Sfântului Ioan!

Iată cine este tânărul de care râde tot Tik-Tok-ul

Cu toate acestea, mai multe momente ale interviului său s-au viralizat pe rețelele de socializare, după ce a spus unele chestii pe care mulți nu le-au înțeles. Cum ar fi următoarea afirmație: ”4, plus, 3, plus 2, plus 1, plus 6, dau 7, în cele din urmă”. Sau: ”toată lumea are impresia că soarele este galben sau roșu sau alb, dar soarele este verde”. ”Culoarea mea preferată este culoarea verde, poate și pentru faptul că vin de pe planeta Vertas, care este de culoare verde”, mai spune tânărul.

Îl cheamă Alexandru Pârgaru, este…vindecător prin lumină, clarvăzător, are o freză greu de copiat, este foarte teatral și spune chiar că Dumnezeu vorbește cu el. Tot de la Dumnezeu spune că îi vin și ideile pentru mandale, care sunt niște desene destul de complicate. Scrie poezie și spune că acestea sunt scrise cu lumină, care vine tot de la Dumnezeu.

Dumnezeu vorbește cu el

Are 28 de ani, dar la momentul acordării interviului respectiv avea 23 de ani. Nimeni nu îi poate ghici vârsta, deoarece pare mult mai tânăr, iar acest lucru se datorează unei boli destul de grave.

Copilăria i-a fost plină de încercări și suferință, datorită unui craniofaringiom (tumoare pe creier) ce l-a împiedicat să crească în înălțime. Tumora i-a fost extirpată de două ori de neurochirurgi clujeni. O dată, pe când avea 7 ani, și a doua oară la vârsta de 10 ani. Apoi a urmat un tratament la o clinică din străinătate.

”Am stat de vorbă și cu îngerași, și cu demoni”

În urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu, Alexandru Pârgaru spunea: ”Cred în Dumnezeu pentru că El mi-a vorbit și a zis că El ne iubește, că El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii”.

Dar cum se recomandă, mai exact, Alexandru Pârgaru? Ei bine, spune că este un chirurg de lumină, care vorbește cu îngerași, dar și cu demoni. ”Meseria mea este de terapeut, chirurg de lumină. Practic mă ocup de coborârea luminii divine asupra oamenilor. Chirurgia de lumină se ocupă de curățarea, eliminarea energiilor negative, a entităților negative, din toate câmpurile energetice, din toate chakrele. Poate sună ciudat când vă spun că am stat de vorbă și cu îngerași, și cu demoni. Nu este un lucru anormal. Este un lucru normal. Anomalia este ceea ce se se întâmplă acum, în 3D-ul ăsta nenorocit în care mai trăiesc încă mulți dintre noi. În dimensiunea asta cadaverică”, declarat tânărul pentru vice.ro.