Ion Clămparu a evadat, în cea mai nouă producție Netflix
Ion Clămparu a evadat, în cea mai nouă producție Netflix

Temutul interlop Ion Clămparu apare în cel mai nou film Netflix! Românul care este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai periculoși traficanți de carne vie i-a speriat pe polițiștii spanioli. Și pe cei din viața reală, dar și pe cei din producția Netflix.

Ion Clămparu a evadat, în cea mai nouă producție Netflix

Ion Clămparu este unul dintre cei mai celebri infractori români. Circulă foarte multe zvonuri despre nelegiuirile pe care le-a comis în Spania. În momentul arestării sale, chiar și în serialul Netflix intitulat ”Sub Zero” se spune că avea 200 de prostituate care lucrau pentru el.

Cifra ar fi, de fapt, mult mai mare. Clamparu, zis si „Cap de porc”, „Nasul”, „Papa” sau „Ion de la Madrid” se află în prezent în închisoare, unde are de ispășit 25 de ani de închisoare dupa o decizie a Tribunalului Alba din septembrie 2019. Instanța a contopit trei pedepse definitive aplicate bărbatului în România, Spania și Italia.

@iordacheflorin06#farcas #netflixx #mafia #fyp #romanianmafia♬ sunet original – Iordache Florin

Cel mai periculos infractor român

El a fost extrădat în România pe 17 aprilie 2015 de autoritățile spaniole, după condamnarea definitivă, în Spania, la 20 de ani de închisoare. ”Cap de porc” a fost condamnat în Spania la 30 de ani de închisoare pentru proxenetism, fiind pedeapsa maximă solicitată de procurori. Infractorul a atacat decizia și a obținut o pedeapsă de 20 de ani.

În februarie 2011, Inalta Curte de Casatie si Justiție îl condamnase în lipsa, la 13 ani de detenție, pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si intreruperea cursului sarcinii.

200 de prostituate lucrau pentru ”Cap de porc”

In septembrie 2011, Ioan Clamparu a fost prins in Spania, in conditiile in care era cautat de autoritatile judiciare romane de opt ani. A fost capturat in cadrul unei actiuni comune a autoritatilor romane si spaniole – „Infrared”.

In momentul in care a fost prins in capitala Spaniei, Ioan Clamparu se afla în mașina împreuna cu alte două persoane. Acum, Ion Clămparu se pare că evadează, cel puțin în cel mai nou film care a fost realizat de platforma Netflix!