Horoscopul de vineri, 27 noiembrie
Horoscopul de vineri, 27 noiembrie

Horoscopul de vineri, 27 noiembrie, vine cu vești bune pentru câteva zodii. Dintre acestea, una este cea mai fericită, deoarece va primi o sumă foarte frumoasă de bani.

Așa arată horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai mult de munca, dar acum o faci cu entuziasm, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Chiar daca iti dai programul peste cap, tragi de tine pana in ultima clipa.

Taur

Taurul are probleme de sanatate, dar si unele financiare, dar pastrezi totul pentru tine. Nu vrei ca cei dragi sa isi faca griji.

Horoscopul de vineri, 27 noiembrie
Horoscopul de vineri, 27 noiembrie

Gemeni

Gemenii dau navala la pusculita, deoarece se trezesccu niste cheltuieli neprevazute. Marele lor noroc il reprezinta economiile puse pentru zile negre.

Rac

Alergi in toate partile, dar nu iti mai ajung 24 de ore. Simti ca nu reusesti sa faci fata suficient de bine. Nu trebuie sa te mai judeci atat de aspru.

Leu

Horoscop vineri 27 noiembrie 2020. Este o zi perfecta pentru visatul cu ochii deschisi. Iti faci planuri marete, dar trebuie sa ai mare grija cu cheltuielile.

Fecioara

Simti ca vrei putina pauza de la consoarta, deoarece parca nu mai poti respira bine. Lucrurile merg perfect intre voi, dar aveai nevoie de intimitate.

Crăciunul vine mai devreme pentru Scorpion

Balanta

Horoscop vineri 27 noiembrie 2020. Nici tu nu mai stii incotro sa o apuci. In mintea ta este haos, asa ca te afunzi in munca, evitand sa iei decizii.

Scorpion

Craciunul parca vine mai devreme. Cineva iti trimite o suma mare de bani, ca rasplata pentru o fapta buna din trecut.

Sagetator

Chiar daca iti propusesei sa muncesti mult astazi, ai decis sa te relaxezi alaturi de prieteni. Puneti tara la cale si depanati amintiri.

Capricorn

Horoscop vineri 27 noiembrie 2020. Dupa o perioada petrecuta la distanta, persoana iubita te rasfata si iti face o multime de surprize romantice.

Varsator

Reusesti sa ai parte de o implinire uriasa pe plan profesional. Simti ca ti-ai castigat fiecare rasplata prin munca asidua.

Pesti

Oricat se chinuie unii sau altii sa iti puna bete in roate, tu stii foarte bine ce poti sa realizezi in viata. Nu te lasi influentat de nimic negativ.