Prognoza meteo vineri, 8 ianuarie
Prognoza meteo vineri, 8 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 8 ianuarie. Astfel, aflăm că vremea schimbă foaia! Temperaturile vor scădea față de ziua precedentă, mai accentuat în regiunile sudice.

Așa arată prognoza meteo de vineri, 8 ianuarie

Astfel, vor fi înnorări și precipitații în cea mai mare parte a teritoriului, dar pe arii extinse și local însemnate cantitativ (se vor cumula peste 10…15 l/mp) în jumătatea de sud.

În Transilvania, nordul și centrul Moldovei vor predomina ninsorile și local se va depune strat de zăpadă, în Câmpia Română și Dobrogea vor fi ploi, iar treptat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și lapoviță și ninsori, iar în restul zonelor se vor semnala precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei.

Prognoza meteo vineri, 8 ianuarie
Prognoza meteo vineri, 8 ianuarie

Cum va fi vremea în București

La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 grade, iar cele minime între -6 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Prognoza meteo 8 ianuarie. În Capitală vremea va fi închisă și se va răci accentuat. Temporar va ploua, în general moderat cantitativ, iar în cursul nopții, cu o probabilitate destul de mare, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.