Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru ziua de miercuri, 7 octombrie. Astfel, am aflat că vremea va fi rece și umedă, cu atmosferă instabilă în sud-est, unde sunt așteptate ploi torențiale, tunete, fulgere, vijelii și grindină, cel puțin până la ora 6:00.

Așa arată prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

Cantitățile de apă vor trece de 35…60 l/mp, iar izolat vor fi condiții de ceață, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18°C în depresiuni și 28°C în Lunca Dunării. Noaptea, cestea vor scădea până la un minim de 8°C în depresiuni și 20°C pe litoral.

Aria ploilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde aproape toată țara. Cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină.

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 7 octombrie

În București va ploua, dar va fi destul de cald. Temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius

Vântul va avea intensificări mai ales în zona montană. Vremea va fi normală termic în vestul, nord-vestul și centrul țării.

Bucureștenii vor avea parte de o zi destul de mohorâtă miercuri, 7 octombrie. Sunt prognozate ploi moderate cantitativ și vânt intens, dar temperatura maximă va ajunge la 27 de grade Celsius, pe când cea minimă va fi de 17 grade Celsius. De asemenea, în mare parte a zilei, cerul va fi temporar noros, vor fi averse și descărcari electrice.

Prognoza meteo pentru în județul Constanța

Vremea în județul Constanța va fi destul de caldă pentru această perioadă. Maxima zilei va fi de 24 de grade celsius, în timp ce minima va fi de 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil în mare parte a zilei.

Vremea în județul Sibiu

Vremea în județul Sibiu nu va fi prea bună în următoarea zi. În data de 7 octombrie, temperatura maxima va fi de 22 de grade Celsius, iar cea mai mică va înregistra valori de până la 12 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi temporar înnorat și chiar vor fi prezenți și câțiva stropi de ploaie.