Ultima fotografie în care apare fratele lui Florin Salam
Ultima fotografie în care apare fratele lui Florin Salam

A apărut ultima fotografie cu fratele lui Florin Salam în viață! Nelu a murit pe data de 25 septembrie, lăsându-și familia îndoliată. A murit pe un pat de spital, departe de familie și apropiați, care nu l-au mai văzut de când acesta se internase, din luna august.

Ultima fotografie în care apare fratele lui Florin Salam

Fratele lui Florin Salam a ajuns la spital în luna august, iar de la o simplă răceală a început să se simtă din ce în ce mai rău. În urma simptomelor a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

Pe lângă coronavirus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, așadar, în urma infectării cu coronavirus, complicațiile ce au urmat i-au fost fatale.

Ultima fotografie în care apare fratele lui Florin Salam
Ultima fotografie în care apare fratele lui Florin Salam

”Ai mare grijă pe unde umbli”

Ultima fotografie în care Nelu Stoian apare în viață a fost publicată recent de un coleg de-al său, lăutar, căruia i-a dat și un sfat prețios.

Nelu Stoian îi cerea prietenului său să aibă grijă pe unde umblă, să nu care cumva să contracteze temutul virus. ”Ai mare grijă pe unde umbli, că uite eu ce am pățit” este mesajul pe care Nelu Stoian i-l transmitea prietenului său. Din fotografia respectivă se vede că fratele lui Florin Salam respira cu greu, ajutat de masca de oxigen.

Starea sa de sănătate s-a agravat, iar inima lui Nelu Stoian a încetat să mai bată, în ciuda eforturilor medicilor. Acesta a fost înmormântat la sfârșitul lunii septembrie, cu o zi înainte ca Florin Salam să împlinească vârsta de 40 de ani.

Înmormântat cu o zi înainte ca fratele său să facă 40 de ani

Florin Salam a ajuns la toate posturile de televiziune, în luna august, după ce a organizat o conferință de presă chiar în fața Spitalului Matei Balș din Capitală, de unde nu primea nicio informație legată de starea de sănătate a fratelui său, iar familia lui era disperată.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara la acea vreme Florin Salam.