Cristiano Ronaldo are coronavirus
Cristiano Ronaldo are coronavirus

Lumea din fotbal este șocată după ce s-a aflat că celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Federaţia Portugheză de Fotbal.

ȘOC în FOTBAL. Cristiano Ronaldo are coronavirus. Cum se simte fotbalistul

Lumea fotbalului este în stare de șoc după ce Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Cristiano Ronaldo a fost infectat cu coronavirus.

Cristiano Ronaldo va lipsi, astfel, de la meciul pe care Portugalia îl va disputa, miercuri, cu Suedia, în Liga Naţiunilor.

Cristiano Ronaldo nu prezinta simptomele bolii
Cristiano Ronaldo nu prezinta simptomele bolii

Cristiano Ronaldo nu are simptomele bolii periculoase

Jucătorul se simte bine, nu are simptome, dar este în izolare„, a anunţat conducerea fotbalului din Portugalia. Restul echipei portugheze a fot testată iar rezultatele au fost negative, deci nu vor exista probleme pentru moment pentru a juca meciul împotriva Suediei

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo a anunțat că îşi transformă hotelurile în spitale pentru bolnavii de coronavirus. Starul le va plăti inclusiv salariile medicilor care vor presta în hotelurile sale.

Cristiano Ronaldo ratează câteva meciuri

De asemenea, pe lângă meciul naţionalei Portugaliei, este de așteptat ca fotbalistul să rateze şi următoarele meciuri ale echipei sale de club Juventus Torino.

Printre aceste meciuri va fi și cel de debut în noua ediţie de Liga Campionilor, cu adversara lui de pe vremea când juca la Real Madrid, FC Barcelona.

Kylian Mbappe, infectat și el cu coronavirus

Un alt fotbalist celebru care a fost infectat cu coronavirus este Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain.

Acesta a fost testat pozitiv la începutul lunii septembrie și a ratat câteva meciuri și cu PSG, dar și cu naționala Franței.