Alexandrina Turcan, fotomodel din Republica Moldova
Alexandrina Turcan, fotomodel din Republica Moldova

O moldoveancă a defilat goală prin Paris. Nu este exchibiționistă, ci femeia a filmat pentru un serial produs de Netflix, Emily în Paris. Fotomodelul a descris cu umor întreaga experienţă din timpul filmărilor, pe contul ei de Instagram, unde transmis tinerelor de pretutindeni să meargă la școală, ca să nu fie nevoite să se dezbrace pentru a își câștiga pâinea.

Un fotomodel din Moldova a defilat goală pe un pod aglomerat din Paris. „Sunt fericită că mama nu are Netflix”

Un fotomodel din Moldova a mers goală pe un pod din Paris, Franța, în timpul filmărilor pentru un nou serial Netflix, Emily în Paris.

Noul serial Netflix, ”Emily în Paris”, care o are pe Lily Collins în rol principal, a fost lansat la începutul lunii octombrie şi a atras deja recenzii pozitive la nivel internaţional.

Alexandrina Turcan, goala pe un pod din Paris
Alexandrina Turcan, goala pe un pod din Paris

Alexandrina Țurcan face reclamă la un parfum de lux în serial

Astfel, într-un episod apare şi Alexandrina Ţurcan, un model din Republica Moldova, care a avut misiunea de a defila dezbrăcată pe unul dintre cele mai populare poduri din Paris, pentru a face reclamă la un parfum de lux.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a descris cu umor întreaga experienţă de la filmări, într-o postare pe contul ei de Instagram.

Manechinului îi este frică ca mama ei să nu vadă pozele

Rolul meu scurt din Emily in Paris a fost o experiență uimitoare. Au fost o mulțime de râsete.

P.S. Vă rog să nu arătați ultima poză mamei mele sau va avea un atac de cord (sunt fericită că mama nu are Netflix) și da, am defilat nud pe podul Alexandre III în august, ceea ce înseamnă turiști, muuuulți turiști. Dar, ce nu face cineva pentru artă?!

Fotomodelul îndeamnă fetele să se țină de școală

Lecţie! Fetelor, mergeți la ȘCOALĂ, obțineți o DIPLOMĂ și un loc de muncă REAL, altfel veți termina ca mine: mergând goală pentru unele producții Netflix, pentru a vă câștiga existența”, a scris Alexandrina Țurcan pe pagina sa de Instagram.

Alexandrina Turcan este fotomodel
Alexandrina Turcan este fotomodel