Inmormantare bolnav coronavirus
Inmormantare bolnav coronavirus

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care mai mult ca sigur avea coronavirus, a murit la doar o oră după ce a început să se simtă rău. Bărbatul se afla în izolare alături de soția sa, care fusese diagnosticată cu virusul ucigaș.

Un bărbat de 47 de ani a murit la o oră după ce a început să respire greu. Acesta se afla în izolare cu soția, care fusese depistată pozitiv

Un bărbat s-a stins la o oră după ce a început să se simtă rău, respectiv să respire greu, scrie monitorulfg.ro. Acesta se afla în izolare alături de soția lui, care fusese deja depistată pozitiv la infecția cu coronavirus.

Soția bărbatului din orașul Victoria, Făgăraș, a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus la sfârșitul lunii septembrie. Aceasta a intrat în izolare la domiciliu, alături de soțul ei, în vârstă de 47 de ani, care suferea de mai multe bolii.

Barbatul nu a raspuns manevrelor de resucitare
Barbatul nu a raspuns manevrelor de resucitare

Timp de 9 zile bărbatul a fost foarte bine

În primele 9 zile de izolare, cei doi nu au prezentat niciun fel de simpotme. Însă luni, 5 octombrie, în jurul orei 13,00, bărbatul a început să respire greu.

Soția, speriată, a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Victoria, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator.

Autoritățile au decis să lase cadavrul o noapte în casă

Personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare bărbatului, însă fără succes. La scurt timp, bărbatul a fost declarat mort.

La fața locului au ajuns și reprezentanți de la Poliția Victoria și de la Medicină Legală Făgăraș, care au decis ca trupul neînsufleţit  al omului să rămână în apartament și s-a apelat la o firmă de servicii funebre. Trebuie menționat fatul că bărbatul n-a fost testat coronavirus.

Când a fost gata groapa, bărbatul a fost îngropat

Astfel, soția a stat o zi alături de sicriul sigilat al bărbatului, în apartamentul lor. Clipele ce au urmat au fost unele de coșmar pentru soția bărbatului, rămasă singură în locuință, alături de sicriul bine izolat al bărbatului.

Apoi, marți, 6 octombrie 2020,  în jurul orei 13.00, corpul neînsuflețit  al bărbatului a fost transportat în satul Arpașul de Sus , unde a fost înmormântat.

Soția nu a participat la funeralii

Angajații firmei de servicii funerare  au ridicat coșciugul din casa familiei imediat după ce au fost informați că groapa a fost săpată în cimitir.

Din nefericire, soția decedatului nu a putut participat la slujba de înmormântare fiind încă în izolare la domiciliu.