Familie decimată de coronavirus, in SUA
Familie decimată de coronavirus, in SUA

O familie a fost distrusă de coronavirus. Opt membri ai unei familii din Arizona, SUA, și-au pierdut viața după ce s-au infectat cu virusul ucigaș. Culmea, familia era foarte precaută și atentă la regulile de sănătate, anunţă CNN. În plus, afacerea familiei, una prosperă până la debutul pandemiei, a dat faliment, iar cei rămași în viața se descurcă foarte greu.

Familie distrusă de COVID-19. 8 membri au decedat după ce s-au infectat cu virusul ucigaș

O familie a fost decimată de virusul ucigaș. Nu mai puțin de 8 oameni, membrii ai aceleiași familii, au fost uciși de epidemia de coronavirus, în SUA.

În plus, coronavirusul a distrus și afacerea pe care familia o deținea și i-a adus pe supraviețuitori în sapă de lemn. Ricardo Aguirre și-a pierdut tatăl și alți 7 membri ai familiei, care au murit după ce s-au infectat cu noul virus.

O parte din familie a murit de coronavirus
O parte din familie a murit de coronavirus

Pandemia le-a distrus și afacerea

Pandemia i-a distrus afacerea și l-a îmbolnăvit și pe el, pe soția sa însărcinată și pe doi dintre copiii săi.

Mă simt atât de neputincios. Sunt furios că nu am putut să mă întorc acolo unde eram. Mi-am pierdut tatăl. Este foarte greu„, a mărturisit Ricardo Aguirre.

Familia a respectat regulile sanitare impuse de pandemie

Bărbatul nu știe cum s-au îmbolnăvit de coronavirus. Au purtat măști de protecție și au folosit în mod constant dezinfectant. Primul caz a apărut în familie în luna mai. Tatăl lui a luptat cu COVID-19 timp de câteva luni.

Tatăl meu a murit pe 11 septembrie în brațele mele, la 03:30 dimineața. A fost foarte greu, pentru că noi făceam totul împreună. 42 de ani am fost alături de el„, a declarat Ricardo Aguirre.

Mama bărbatului a învins COVIDUL

Mama bărbatului, care s-a vindecat de COVID-19, încă se luptă cu urmele lăsate de boală asupra organismului și are nevoie de tratamente medicale. Facturile medicale se apropie deja de un milion de dolari.

SUA raportează circa 60.000 de infectări cu noul coronavirus pe zi. De la începutul epidemiei, au fost înregistrate peste 8 milioane de cazuri de infectare și aproape 230.000 de morți.

Primul a murit tatăl bărbatului
Primul a murit tatăl bărbatului