Adriana Simionescu a participat la Vocea Romaniei
Adriana Simionescu a participat la Vocea Romaniei

Este ȘOC ÎN SHOWBIZ după ce s-a aflat de ce nu cântă fiica lui Adrian Minune manele. Adrianna Simionescu, după participarea la Vocea României, unde a ajuns până în semifinală, s-a ţinut în continuare de muzică, iar de curând a lansat un nou single- ”Sufletul meu”.

Fiica lui Adrian Minune nu vrea să calce pe urmele tatălui său. De ce nu cântă Adrianna Simionescu manele 

S-a aflat de ce fiica cea mică a lui Adrian Minune nu vrea să cânte manele, scrie romaniatv.net. Adrianna Simionescu a fost invitată în platoul „Vorbeşte lumea”, pentru a-și promova noua ei melodie, Sufletul meu, o piesă dedicată tuturor celor care și-au găsit fericirea sau sunt în căutarea ei. În videoclip se dezvăluie atitudinea sexy și glamorous a Adriannei.

Printre multe altele, Adrianna Simionescu a dezvăluit motivul pentru care nu cântă manele. “Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează, ca să zic așa, este una care depinde de situație. Și ca fată, eu cred că nu e ok… pentru noi.

Adrian Minune se implică în cariera artistică a Adriannei

Tata îmi dă sfaturi non-stop. Toată lumea mă întreabă asta. Se bagă peste tot. peste tot se bagă tata. Ce să zic? Mi-a zis să am grijă ce vorbesc… În privința pieselor, mă lasă să fac alegeri singură pentru că știe că artișrii au așa un feeling despre ce urmează să se întâmple cu piesa lor. Și a zis: Dacă tu simți că e ok, fă chestia asta. El zice n-ai făcut bine asta, nu mergee asta,..

Și eu mă enervez în momentul acela, zic: Bine, tu le faci pe toate corect, mă duc în cameră, îmi vărs nervii, mă întorc și îi spun: Da, bine, și cum ar trebui să fac?. Sunt sensinilă la sfaturile lui. Față de felul în care discut cu mama, el e mai rigid. Dar ceea ce zice e corect…”, a declarat Adrianna Simionescu, făcând referire și la sora sa, Carmen, care de asemenea cântă doar muzică ușoară.

Cine i-a făcut Adriannei melodia Sufletul meu

După ce a avut succes în sezonul 9 al emisiunii de talente ”Vocea României”, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a lansat primul single din carieră. Melodia este compusă de Costi Ioniță alături de Alina Manolache, iar ”Sufletul meu” i se potrivește perfect Adriannei, care are un timbru său vocal deosebit.

Sunt foarte emoționată că lansez primul meu single în care mi-am pus tot sufletul, de aici și numele piesei. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc acest moment cu voi și să vedeți cum a ieșit. Vă iubesc mult și keep spreading the love”, a declarat Adrianna.