Dinamo-Astra a fost amanat din cauza cazurilor de coronavirus
Dinamo-Astra a fost amanat din cauza cazurilor de coronavirus

Meciul Dinamo-Astra, partidă programată vineri, de la ora 21:00, nu se va mai juca, după ce au apărut cazuri de coronavirus la echipa din Giurgiu.

Dinamo-Astra a fost amânat. Aproape toată echipa din Giurgiu are coronavirus

Meciul dintre Dinamo și Astra, care trebuia să aibă loc astăzi de la orele 21:00 a fost suspendat după ce au apărut mai multe cazuri de coronavirus la echipa oaspete.

Astfel, liga Profesionistă de Fotbal a decis reprogramarea meciului Dinamo – Astra, ca urmare a cazurilor de coronavirus de la gruparea din Giurgiu.

Astra nu are 13 jucatori sanatosi ca sa joace cu Dinamo
Astra nu are 13 jucatori sanatosi ca sa joace cu Dinamo

Astra nu are 13 jucători sănătoși

De asemenea, echipa nu poate îndeplini criteriul din protocolul sanitar, adică nu are 13 jucători valizi pentru acest meci. Primele date luate în calcul pentru reprogramare sunt 14 sau 15 noiembrie 2020.

Miercuri noapte, Astra avea 15 cazuri de infectare după ultima testare RT-PCR, pe listă fiind inclusiv fotbaliști ce au fost testaţi pozitiv acum câteva luni și care s-au infectat din nou.

12 jucători de la echipa a doua a Astrei au și ei coronavirus

Astfel, joi, conducerea Astrei a testat mai mulți jucători de la echipa a doua, iar azi au primit vești proaste: 12 dintre aceștia sunt și ei infectați cu coronavirus, astfel că formația din Giurgiu are mari probleme în a îndeplini criteriul impus în protocolul medical, acela de a avea 13 jucători sănătoși, printre care și un portar.

De asemenea, dintre cei 12 de la echipa secundă a Astrei, 6 jucători s-au antrenat cu prima echipă. Doar unul a avut testul negativ.

Cosmin Contra se roagă de LPF să îl mai țină pe Mirel Rădoi la națională

În acest moment, Astra are nu mai puțin de 27 de jucători testați pozitiv cu virusul ucigaș. Pe de altă parte, antrenorul Dinamo, Cosmin Contra, se roagă public de Liga Profesionistă de fotbal să nu âl schimbe pe Mirel Rădoi de la echipa națională.

În momentul de faţă l-aş păstra. Dacă pierde şi meciurile viitoare, asta nu mai ştiu. Depinde doar de Mirel să-şi facă analiza, aşa cum şi eu am făcut-o după ratarea la Campionatul European din grupe. Trebuie să vadă ce-şi doreşte şi ce poate face la echipa naţională în următoarele preliminarii. Eu l-aş ţine pe Mirel Rădoi chiar dacă ar pierde şi următoarele două meciuri”, a declarat Cosmin Contra, potrivit gsp.ro.