Mihaela Sabina MIrcea a avut parte de o moarte violenta
Mihaela Sabina MIrcea a avut parte de o moarte violenta

Polițiștii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani, care a fost ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

S-a aflat cine este tânăra găsită carbonizată pe un câmp din Giurgiu

Femeia arsă într-o valiză pe un câmp din Ghimpați, Județul Giurgiu, a fost identificată ca fiind Mihaela Sabina Mircea. Tânăra avea 32 de ani, era divorţată și avea un copil de opt ani.

Aceasta locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de 7 zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

Familia fostului sot o chema sa isi ia copilul de la ei
Familia fostului sot o chema sa isi ia copilul de la ei

Tânăra a fost acuzată de furt

Tânăra a avut probleme cu legea, la un moment dat fiind acuzată de furt. Rudele femeii, respectiv ale fostului soț, făceau apel pe Facebook, pentru ca tânăra să vină să își recupereze copilul pe care îl abandonase la ei.

În cazul tinerei ucise și arsă la Ghimpați au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Familia concubinului o chema să-și ia copilul abandonat de la ei

Femeia arsă pe un câmp din Giurgiu, Sabina Mihaela Mircea (32 ani), a învățat la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gheorghe Airinei” (sector 6).

Acum 4 zile, familia concubinului îi cerea să vină acasă la ei și să își ia copilul abandonat. Femeia figura în baza de date a Poliției Române deoarece fusese acuzată de furt. Se pare ca anturajul ei era în cartierul Pantelimon din Capitală”, a scris pe pagina personală de Facebook jurnalistul de investigații-Ovidiu Zară.

Cine ar putea fi criminalul Mihaelei Sabina Mircea

Pe de altă parte, polițiștii au descoperit mai multe golanțe în apropiere de locul crimei.

Acum, investigatorii îl caută pe presupusul criminal într-un cartier aflat la periferia Capitalei. Se pare că ar fi vorba de un casier.

Când a fost găsită moartă Mihaela Sabina Mircea

Atunci când acesta va fi identificat, va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre.

Mihaela Sabina Mircea a fost ucisă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţ Giurgiu.