Adolescentul a fost preluat la spital
Adolescentul a fost preluat la spital

Un adolescent de 16 ani a fost ÎNJUNGHIAT pe o stradă din Botoşani, iar acum poliţiștii îi caută pe agresori. Agresiunea a avut loc duminică seara, iar tânărul nu i-ar fi cunoscut pe agresori. Tânărul a fost transportat la spital. Acesta, înjunghiat fiind, s-a deplasat mai întâi la domiciliu, de unde a făcut apelul la 112.

Adolescent de 16 ani, înjunghiat pe stradă de mai mulți necunoscuți. Polițiștii îi caută pe atacatori

Un adolescent de doar 16 ani a fost înjunghiat pe stradă de persoane necunoscute, în timp ce se deplasa prin centrul Botoșaniului.

Tânărul, după agresiune, s-a dus acasă, iar de acolo a sunat la 112. Oamenii legii îi caută acum pe autorii agresiunii.




Tânărul înjunghiat a ajuns la spital, dar după ce mai întâi a mers acasă, de unde a sunat la 112

Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor de 16 ani din municipiul Botoşani ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se plimba pe Pietonalul Unirii din oraş, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Tânărul a fost înjunghiat în zona spatelui de agresori

Din primele verificări a rezultat faptul ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar in urma agresiunii a reuşit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale„, se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

Cercetările polițiștilor continuă. Aceștia vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat

Cercetările investigatorilor în acest caz continuă pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs oribila fapta.