Stefania Andrei si Cristina Joia
Stefania Andrei si Cristina Joia

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost reținută de polițiști. Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a fost audiată mai multe ore la secțla Secția 14 din București, unde a recunoscut că a lovit-o pe vedeta PRO TV. În plus, după ce iniţial a spus că a agresat-o pe Cristina Joia şi a acuzat-o pe aceasta că i-a rupt ştergătorul maşinii, la audieri agresoarea și-a schimbat declarațiile.

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare

Agresoarea care snopit-o în bătaie pe vedeta de la Visuri la Cheie a fost reținută 30 de zile.

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost arestată pentru 30 de zile.

Cristina Joia a fost operata de urgenta
Cristina Joia a fost operata de urgenta

Agresoarea are 34 de ani

Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a fost audiată mai multe ore la secțla Secția 14 din Capitală, unde a recunoscut că a lovit-o pe prezentatoarea TV.

În plus, după ce iniţial a spus că a agresat-o pe Cristina Joia şi a acuzat-o pe aceasta că i-a rupt ştergătorul maşinii, la audieri agresoare și-a schimbat declarația.

Agresoarea a declarat inițial că prezentatoarea TV i-ar fi rupt ștergătorul

Bătăușa a susținut în cadrul audierilor faptul că a reacționat agresiv pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

La doar câteva ore distanță, femeia bătăușă și-a schimbat declarația și a precizat polițiștilor că designerul nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat.

Agresoarea riscă până la 10 ani de închisoare pentru fapta ei

Ștefania Andrei va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5ani de închisoare.

Autoritățile așteaptă acum raportul preliminar medico-legal, care ar putea schimba încadrarea acuzației la ”vătămare corporală”, pentru care pedeapsa ajunge la 10 ani de închisoare.

În funcție de raportul medicilor legiști fapta bătăușei ar putea fi încadrată la vătămare corporală

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza.

Între timp, probele strânse de anchetatori pomenesc despre o posibilă acuzaţie de loviri şi alte violente.