O persoana bolnava din cauza farmecelor are analizele medicale bune
O persoana bolnava din cauza farmecelor are analizele medicale bune

Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată o poveste de la cineva sau să nu fi citit ceva, undeva, despre farmece şi răul pe care acestea îl fac oamenilor asupra cărora acestea sunt trimise. Unele guri susțin că farmecele şi cei care le fac există cu adevărat, pentru ceilalţi acestea sunt povești numai bune de adormit copiii. Baliverne sau nu, în mediul online există nişte explicaţii pentru cei care sunt interesaţi de acest subiect, date chiar de oamenii bisericii.

Te simți rău, iar doctorii spun că nu ai nimic, nu te mai înțelegi cu familia sau nu mai faci câte puteai face înainte? S-ar putea să ți se fi făcut FARMECE

Farmecele se fac în mai multe feluri. Farmecele se fac pentru a destrăma o familie, pentru a despărţi un cuplu, pentru ca un anumit cuplu să nu poată avea copii sau pur şi simplu pentru ca persoana respectivă să se îmbolnăvească până acolo încât poate muri. Nu este de joacă.

Siptomelele pe care le are o persoană căreia i s-au făcut farmece pot fi confundate cu semne ale unor boli. Însă, la persoanele cărora li s-au făcut farmecele acestea apar brusc, fără ca persoana respectivă să mai fi experimentat asemenea simptome.

Unii sustin ca farmecele sunt doar baliverne
Unii sustin ca farmecele sunt doar baliverne

Chiar dacă o persoană căreia i s-au făcut farmece suferă, medicii o găsesc sănătoasă

De asemenea, un alt factor important, la o persoană căriea i s-au făcut farmece, doctorii nu vor găsi niciun semn de boală. Analizele le vor ieși ca la o persoană sănătoasă.

Alte simptome ale farmecelor se pot manifesta în viața respectivei persoane, nu se mai înțelege bine cu familia, nu mai are chef de lucruri de care înainte nu se ferea să le facă.

Cum știi că farmecele au fost aruncate asupra ta

În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât.

Slăbitul, un alt semn că persoanei i s-au făcut farmece

Să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins”, scrie Nectarie Moulatsioti în cartea ”Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”.

Vizita la preot, vitală

Simptomele pentru farmece prezentate de Nectarie nu trebuie luate ca efecte precise ale farmecelor. Totuși, nu strică ca aceia care experimentează cele spue de Nectarie să treacă pe la prept, acesta putând spune cu siguranță daă s-au făcut farmece persoanei respective sau nu.

Dacă cineva are capul greu sau dacă simte o apăsare pe piept nu trebuie să se gândească imediat că i s-au făcut farmece. Tot aşa cum unii nu vor să creadă nici în ruptul capului că li s-au făcut farmece (deşi găsesc pe pragul uşii diferite urme–broaşte moarte sau alte semne), tot aşa alţii sunt obsedaţi că li s-au făcut farmece, şi confundă stările de oboseală, sau rău fizic, cu manifestări ale farmecelor.

La ce preoți să te adresezi

Numai preoţii care păstrează dreapta-credinţă sunt în măsură să spună dacă cineva este sau nu sub influenţa farmecelor (ceilalti preoţi, care deschid cartea sau fac alte practici magice, încearcă să convingă oamenii că au farmece numai pentru a-şi mări numărul de clienţi)”, scrie prosistemhaha.com.