La multi ani, Matei
La multi ani, Matei

Conform calendarului romano-catolic, astăzi 16 noiembrie, se sărbătorește Sfântul Apostol și Evanghelist Matei. Îți propunem mai jos idei de mesaje, SMS-uri, felicitări și urări pe care să le trimiți celor apropiați, dar și prietenilor.

Mesaje, SMS-uri, felicitări și urări de Sfântul Matei de Sfântul Apostol Matei. Cui zici La mulți ani!

Sfântul Apostol Matei se sărbătorește în fiecare an pe 16 noiembrie. Astfel, în rîndurile de mai jos vă propunem câteva mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pe care le puteți face sărbătoriților apropiați ziua de nume mai frumoasă.

Provenind de la evreiescul ”Mattityahu”, numele Matei înseamnă ”darul lui Dumnezeu”. Astfel, cei care poartă numele de Matei sunt persoane foarte responsabile, expresive, inspiraționale și cu o fire  prietenoasă. Citește și Mesaje de Florii 2023. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări, urări pentru cei dragi

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Matei
Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Matei

Matei își face prieteni foarte ușor

Deoarece aceste persoane sunt înzestrate cu încredere în sine, își fac prieteni mai ușor. Se fac plăcuți datorită faptului că sunt persoane spontane și vesele. Cei ce poartă numele de Matei nu suportă să fie singuri, alegând mereu să se afle în preajma oamenilor.

Deoarece mii de români își sărbătoresc astăzi 16 noiembrie 2020, onomastica, iată câteva idei de mesaje frumoase ce pot fi trimise către cei ce-și serbează astăzi ziua de nume-Matei.

Mesaje, SMS-uri, felicitări și urări de Sfântul Matei

La mulți anișori frumoși și sănătoși tuturor Mateilor. Să vă ocrotească Sfântul vostru la fiecare pas! La mulți ani Matei al meu!!

Felicitări de Ziua Numelui – La Mulți Ani Matei! Sfântul pe care îl reprezinți să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire.

La mulți ani și mult noroc în aceasta zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

La mulți ani! și Sfântul Matei sa te călăuzească mereu! Citește și DRAGOBETE 24 februarie. Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Îți urez La Mulți Ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângăie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!

Idei de mesaje frumoase de Sfântul Matei

Sfântul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine. La Mulți Ani!

Numără-ţi binecuvântările, nu necazurile! Să porţi numele Sfântului Apostol şi Evanghelist Matei cu dragoste şi demnitate!
La mulţi ani duhovniceşti în împărăţia Cerurilor! şi La mulţi şi binecuvântaţi ani!

Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Sfântul al cărui nume îl purtați să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!