Momentul jafului surprins de camerele de supraveghere
Momentul jafului surprins de camerele de supraveghere. Sursa foto: libertatea.ro

Un jaf la o bancă din București a avut loc chiar în apropiere de sediul Poliției Române. Bărbatul care a sustras 10.000 de lei a reușit să fugă înainte de ca angajații băncii să apese butonul de panică. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

Jaf la o bancă din București, în apropiere de sediul Poliției Române. Hoțul a acționat ca în filme 

Un jaf la o bancă a avut loc în București, chiar lângă sediul Poliției Române, scrie libertatea.ro. Jefuitorul a reușit să fugă cu 10000 de lei, până ca angajații instituției să dea alarma. Jaful a fost surprnis de camerele de supraveghere.

Astfel, pe imagini se vede cum bărbatul intră în bancă liniștit, se duce către casieră și îi înmânează acesteia un bilețel. ”Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, i-a transmis hoțul angajatei prin acek mesaj scris.

Biletul scris de mana de catre jefuitor
Biletul scris de mana de catre jefuitor

Angajata băncii s-a conformat imediat

Angajata, după ce a citit mesajul s-a conformat imediat cerințelor. A scos în câteva secunde banii din sertar și i-a înmânat individului care s-a făcut nevăzut.

De abia atunci, angajata a apăsat butonul de panică. Întregul jaf a durat mai puțin de un minut. Femeia este la sediul băncii și este audiată de anchetatorii.

Criminaliștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Criminaliștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și au luat amprente pentru a-l încercarea de a-l identifica pe hoț.

Bărbatul poartă o geacă neagră, fes de culoare închisă, blugi albaștri, adidași albi, dar și mască de protecție. Acum, acesta este căutat de polițiști.

Comunicatul Poliției Capitalei

Într-un sediu bancar din sectorul 2 al Capitalei, a pătruns un bărbat care a amenințat una dintre casiere și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei”, informează un comunicat al Poliției.

Poliția Capitalei a mai precizat că amenințarea ”a fost realizată prin intermediul unui înscris”, iar la acel moment, în agenție se aflau doar angajații. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului, iar cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei.