Prognoza meteo ANM de miercuri, 18 noiembrie
Prognoza meteo ANM de miercuri, 18 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabulă pentru ziua de miercuri, 18 noiembrie. Astfel, am aflat că în sud şi est cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi ziua, va ploua pe arii extinse.

Așa arată prognoza meteo ANM de miercuri, 18 noiembrie

În Dobrogea, izolat, se mai pot acumula cantităţi de apă de 15…20 l/mp, iar noaptea pe alocuri va fi ceață. În restul teritoriului, cerul va fi doar temporar noros, ceața se va semnala local, iar ploi slabe sau burniţă vor fi doar izolat.

La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, local în regiunile sud-estice, iar noaptea şi în sud-vest, cu viteze mai mari pe litoral, în Delta Dunării şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în Moldova și 13 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade.

Prognoza meteo ANM de miercuri, 18 noiembrie
Prognoza meteo ANM de miercuri, 18 noiembrie

Cum va fi vremea în București, Timișoara și Iași

În București, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, mai ales ziua, când și vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă, apropiată de norma perioadei, se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade. Noaptea se va semnala ceață.

În Timișoara, vremea va fi un mohorâtă. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 82%, însă șanse de ploaie sunt de doar 10 procente. Temperatura maximă va atinge 10 grade Celsius, iar seara va coborâ până la 3 grade Celsius.

În Iași, vremea va fi una ploioasă. Cerul va fi acoperit de nori în proporție de 94%, iar șansele de ploaie sunt de 64%. Meteorologii spun că va ploua cu siguranță, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră. Temperaturile maxime vor atinge doar 6 grade Celsius, pe când cele minime vor coborâ până la un grad Celsius.