Alex Velea si Connect-R sunt prieteni buni
Alex Velea si Connect-R sunt prieteni buni. Sursa foto: playtech.ro

Alex Velea l-a luat la luat la mișto pe Connect-R, într-un subiect foarte delicat. Revenit în piața muzicală, unde se bucură de multe aprecieri în ultima vreme, Alex Velea l-a ironizat pe cântărețul Connect-R.

Se conturează un nou scandal în showbiz. De data asta, protagoniștii sunt bunii prieteni Alex Velea și Connect-R

Alex Velea l-a luat la luat în balon pe Connect-R, într-un subiect foarte delicat, scrie vice.com. Alex Velea a revenit cu succes în muzica românească, după o perioadă nefastă în care nu a reușit să se mai facă remarcat.

Acum, lui Alex Velea îi merge bine cu proiectul Trapanele și care se află pe primele locuri în trending. Ultimele melodii combină manelele și trap, iar Alex Velea a dat și peste critici, care nu gustă direcția muzicală spre care acesta a luat-o.

Asa aratau Connect-R si Alex Velea la inceputuri
Asa aratau Connect-R si Alex Velea la inceputuri

Connect-R a colaborat cu Alex Velea la început de carieră

Connect-R este unul dintre oamenii cu care Alex Velea a colaborat la începutul carierei. Connect-R a fost luat peste picior, pentru că nu ar putea să se afirme în zona în care a reușit Alex Velea să se impună.

Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Connect-R nu se înțelege bine cu manelele

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta” , a spus Alex Velea.

Alex Velea a recunoscut că și el, și Puya, și Connect-R au cântat la petrecerile maneliștilor atunci când se aflau la începutul carierei muzicale.

Și Puya a cântat la petreceri de maneliști, la începuturi

Cum alții au făcut popcorn sau alte genuri, acum e vremea noastră cu trapanele. Oricum, trebuie să știi că noi cântăm la petrecerile maneliștilor de când eram mici.

Când voiau ceva diferit, pe noi ne chemau. Pe mine, pe Connect-R sau pe Puya. Cântam noi și după aia începea sistemul cu ploi de bani”, a mai spus Alex Velea.