Romanii vor avea multe necazuri pe cap, potrivit lui Arsenie Boca
Romanii vor avea multe necazuri pe cap, potrivit lui Arsenie Boca. Sursa foto: playtech.ro

Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa profeții cutremurătoare. Printre ele se numără și cea prin care acesta susține că ”România va fi ocupată de trei ţări: Ungaria, Rusia şi Bulgaria”.

Cinci profeții groaznice ala lui Arsenie Boca. Care credeți că este cea mai rea

Părintele Arseneia Boca spune cât era în viață că România va fi ocupată de trei țări: Ungaria, Rusia și Bulgaria. Aceasta este una dintre cele mai cutremurătoare predicții.

Cinci dintre aceste profeții nu au apărut în niciunul dintre volumele scrise de Arsenie Boca. Deși nu a apucat să vadă România liberă de comuniști, Arsenei Boca a prezis mai multe evenimente cu mare acuratețe.

Arsenie Boca, profetii groaznice pentru romani
Arsenie Boca, profetii groaznice pentru romani

Cinci profeții nu au fost scrise nicăieri, au fost lăsate prin viu grai

Duhovnicul a făcut mai multe profeții despre țara noastră. Profețiile care nu figurează nicăieri au fost povestite prin viu grai de către Arsenie Boca călugărului cu care acesta a stat de vorbă.

Una dintre acestea este aceea că România va fi ocupată de cele trei ţări. Cpnform doamnei Chiș Aurelia, în vârstă de 93 de ani din comuna Boiu, județul Mureș, cu care duhovnicul a vorbit, peste cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.

Oamenii vor părăsi pe capete România. De ce nu se vor mai putea întoarce acasă

O cea de-a doua profeție, menționează faptul că țara noastră se va confrunta cu o mare migrație. Astfel, mulți oameni vor pleca din țară, iar de întors, foarte puțini o vor mai face.

Deși își vor dori să se întoarcă, acel lucru va fi imposibil. Nu o vor mai putea face pentru că va fi o ”înconjurare de flăcări” a României.

Ne-ar aștepta necazuri foarte mari

În profeția cu numărul trei, duhovnicul spunea că asupra României vor veni necazuri mai mari ca munții.

Vor veni necazuri mai mari decât Munții Făgărașului. Ne-om duce la Munții Făgărașului și la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista (Atunci vor începe să spună munților: Cădeți peste noi!, și dealurilor: Acoperiți-ne!– Lc.23, 30). Și ne-om duce la morminte să iasă afară și să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”, a pevestit Arsenei Boca. De asemenea, Arsenie Boca, a prevestit o perioadă de taxe și impozite care ne lăsa săraci lipiți pământului.

Noi am fi generațiile de pe urmă

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a devăluit Sora Septimia Manis, 81 ani, cele spuse de Arsenei Boca.

În cea de-a 5-a profeție, Arsenei Boca prvestea căderea comunismului. ”Zdreanța roșie, secera și ciocanul, steaua cu cinci colțuri va disparea , dar va veni steaua cu șase colțuri , anarhia și va fi vai și amar de lume”, mărturisea Cornea Elena, din Hărșeni, după cele ce le aflase de la marele Arsenei Boca.