Gigi Becali se ceartă cu finul Florentin Pandele prin tribunal
Gigi Becali se ceartă cu finul Florentin Pandele prin tribunal

Gigi Becali a dat în judecată Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, care trebuie să-i înapoieze latifundiarului din Pipera suma de 200.000 de euro pentru un teren indisponibilizat de Primăria Voluntari, care a fost folosit în interesul comunităţii.

Gigi Becali a dat în judecată Primăria Voluntari pentru o datorie de 200000 de euro

Gigi Becali a avut, în urmă cu trei ani, un teren care a fost indisponibilizat de Primăria Voluntari, pe care instituţia l-a folosit în interesul comunității.

Astfel, patronul FCSB trebuia să primească o sumă de bani, însă acest lucru nu s-a întâmplat, scrie gândul.ro. Instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe nașul Gigi Becali cu un an.

Finul a uitat să mai înapoieze datoria nașului Gigi Becali

Situația însă s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări.

Se pare că latifundiarul din Pipera nu a mai ținut acest litigiu pe lista cu priorități, dar din fericire pentru el, avocatul său nu a uitat.

Gigi Becali riscă să piardă toți banii de pe teren

De asemenea, patronul FCSB a fost anunțat, de curând, de avocat  că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni.

Și, astfel, va ajunge să piardă banii. Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul.

Primăria Voluntari trebuie să facă plata

Dosarul este, deja, pe rol la Tribunalul București, iar primul termen nu a fost, încă, stabilit. Cert este că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată.

Gigi Becali și soția lui, Luminița, au fost nașii de cununie al cuplului Florentin Pandele și Gabriela Firea, în urmă cu mai mulți ani.