Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital cu coronavirus
Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital cu coronavirus

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vedeta s-a speriat foarte tare când a văzut că nu mai avea aer. Respira din ce în ce mai greu, așa că a sunat la ambulanță.

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital cu coronavirus

Ambulanța a venit imediat și a dus-o pe celebra impresară la Spitalul matei Balș, din Capitală. Acolo, un medic a consultat-o de urgență pe Anamaria Prodan, dar a constatat că starea sa de sănătate nu este una gravă.

Medicul de la Matei Balș a decis ca Anamaria Prodan să facă cale-ntorsă și să se trateze, probabil, acasă. Vedeta a mărturisit că acum se simte puțin mai bine, dar stă aproape toată ziua în pat.

Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital cu coronavirus
Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital cu coronavirus

FC Hermannstadt a îmbolnăvit-o pe impresară

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea. Am avut noroc că mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Anamaria Prodan se pare că s-a infectat cu coronavirus după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. După scurta vizită la Sibiu, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a început să sse simtă rău.

A durut-o capul, apoi febra s-a instalat în organismul vedetei și greu s-a mai lăsat dusă. Și-a făcut rapid un test care a confirmat faptul că s-a infectat cu coronavirus. A intrat imediat în izolare, dar a răsuflat ușurată, deoarece nu a intrat în contact cu familia ei.

Anamaria Prodan a fost nevoită să facă deplasarea la Sibiu, deoarece are un rol extrem de important în conducerea clubului, prin fiica sa, Rebecca. Are sub contract de impresariat și mulți jucători de la echipă și de aceea a ales să își pună fiica la conducerea clubului, pentru a evita un conflict de interese.