Irinel Columbeanu a ramas fara bani
Irinel Columbeanu a ramas fara bani

Irinel Columbeanu și-a descoperit noi talente de când a rămas fărăr bani. Fostul milionar a participat la emisiunea-concurs, ”iUmor”, unde a fost vedeta serii la roast-uri.

Irinel Columbeanu a participat la iUmor. Jurații au rămas mască de ce a putut să spună fostul milionar

Irinel Columbeanu, dispărut în ultimii ani din lumea mondeană, a apărut la emisiunea iUmor, când au avut loc roast-urile. Roast-urile sunt o formă comică de a ironiza anumite personalități, inclusiv pe jurații Bendeac, Chelu și Delia.

Din nefericire, Irinel Columbeanu a pierdut aproape tot, inclusiv impunătoarea vilă care a fost mistuită recent de flăcări.

Irinel Columbeanu a pierdut toată averea

Astfel, se prea poate ca prezența fostului milionar pe scena iUmor să aibă o importantă parte financiară.

Jurați, spectatori și telespectatori au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe fostul milionar cu Bentley și șofer la ușă, fost șoț al Monicăi Gabor, urcând pe scenă și începând să ironizeze situația în care a ajuns, dar și jurații emisiunii.

Irinel Columbeanu a ajuns să aibă fobie și la băncile din parc din cauza datoriilor la bănci

Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii.

Unde și-a aruncat Irinel Columbeanu averea?

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”, a spus în roast-ul său fostul milionar, Irinel Columbeanu.

Toată lumea cunoaște viața tumultoasă dusă de fostul milionar, de aici și surpriza mare de a-l vedea pe scena ”iUmor”. Toți cei trei jurați, Bendeac, Delia și Chelu, au recunoscut că au fost complet surprinși.

Delia Matache, încântată de apariția lui Irinel Columbeanu

În plus, au complimentat prestația foarte bună a invitatului. ”Niciodată nu mă aşteptam să-l văd pe scenă la iUmor”, a declarat Delia Matache.

Surpriza a fost mare pentru toată lumea, iar concluzia tuturor a fost că ar putea să facă asta mai des, și să mai câștige un ban.