Horoscop vineri, 4 decembrie
Horoscop vineri, 4 decembrie

ProfiNews vă aduce horoscopul de vineri, 4 decembrie. Unii nativi sunt nevoiți să plece de acasă, însă vor constata că nu va fi atât de rău. Unii își vor face prieteni noi, alții își vor reîncărca bateriile. Balanțele sunt luate la ochi de un coleg.

Așa arată horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie

Berbec

Berbecul are chef de duca si chiar ar putea face o calatorie care il va ajuta sa se relaxeze, dupa o saptamana grea de munca. Te vei redescoperi in aceasta calatorie.

Taur

Taurul tocmai ce a trecut printr o schimbare importanta si acum vrea doar sa se relaxeze putin, pana va reveni din nou in forta.

Horoscop vineri, 4 decembrie
Horoscop vineri, 4 decembrie

Gemeni vor munci în weekend

Nativii gemeni se pregatesc de weekend, insa din pacate unii vor munci. Au cand sa recupereze, deoarece se apropie concediul si sarbatorile de iarna.

Rac

Horoscop vineri 4 decembrie 2020. Racul se vede nevoit sa plece intr-o calatorie. Chiar daca nu ii surade ideea la inceput, calatoria se va transforma intr-un plina de voie buna.

Leul se bucură de viață

Leul parca isi retraieste copilaria. Va face un lucru pe care nu l-a mai facut de cva timp si care il va umple de bucurie.

Fecioara

Fecioara are chef de socializare, dar nu pe internet. Vrea sa vorbeasca cu oameni adevarati, in carne si oase, insa prietenii sunt izolati la casele lor, asa ca va trebui sa-si caute alte preocupari.

Balanța este curată la locul de muncă

Un coleg de serviciu te priveste cam ciudat si parca vrea ceva mai mult de la tine. Gandeste-te bine daca te implici in aventuri pe la locul de munca.

Scorpion

Horoscop vineri 4 decembrie 2020. Cineva iti ofera o sansa pe plan profesional si ai face bine sa nu dezamagesti, deoaarece nu se stie cand te mai intalnesti cu o astfel de ocazie.

Zodia Sagetător se aruncă cu capul înainte

Ai dezvoltat o adevarata pasiune pentru o persoana pe care ai cunoscut-o recent. Trebuie insa sa ai mare grija, pentru ca nu stii multe despre ea.

Capricorn

Ai o stare de agitatie, parca te-ai apuca de multe lucruri, dar nu ai spor. Incearca sa iti organizezi programul mai bine.

Vărsatorul se distrează

Te distrezi pe cinste, dar spre finalul zilei se resimte oboseala. Chiar si asa, nu regreti experienta care ti-a amintit de anii trecuti.

Pesti

Horoscop vineri 4 decembrie 2020. Ai chef de o petrecere, dar mai bine iti pui pofta-n cui, pentru a nu dona niste bani statului, printr-o amenda generoasa. Te poti intalni cu prietenii tai in mediul virtual.