George Simion, AUR, ar putea incepe demersul pentru plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni
George Simion, AUR, ar putea incepe demersul pentru plecarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni

Co-fondatorul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat că este posibil să înceapă procedura de a-l demite din funcție pe președintele României, Klaus Iohannis.

George Simion vrea să ”îl dea jos” pe Klaus Iohannis. ”România are nevoie de un președinte acum”

George Simion, AUR, a declarat că națiunea română are nevoie de un președinte acum, nu în 2024 când îi va expira mandatul lui Klaus Iohannis, scrie alephnews.ro.

Noi le-am promis oamenilor să nu facem coalitie de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creștem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu așteptăm până în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pentru că națiunea română are nevoie de președinte acum, nu în 2024.

George Simion ar vrea sa il schimbe din functie pe Klaus Iohannis
George Simion ar vrea sa il schimbe din functie pe Klaus Iohannis. Sursa foto: playtech.ro

AUR exclude o colație cu un alt partid

Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliție, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forță politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am inteles că avem voie să tăiem porcul. Vom lupta pt ce am spus în campania electorală. Și pt ca micul producător să fie promovat”, a mai spus liderul AUR.

De asemenea, George Simion, co-fondatorul AUR, a anunţat că se îndoieşte de eficacitatea testelor PCR deoarece, mai demult, în timp ce se afla la Timişoara, a făcut şi el un astfel de test. Acesta a ieşit pozitiv, deşi nu avea simptome.

George Siminon, pozitiv șa coronavirus în urma unui test PCR

Am făcut un asemenea test PCR la Timișoara, mai demult. Am iesit pozitiv la coronavirus. Nu aveam niciun simptom. E o industrie”, a spus George Simion la emisiunea lui Marius Tucă, potrivit alephnews.

În plus, George Simion susține că partidul AUR este cel mai transparent, contribuțiile candidaților au început de la suma de 200 de lei și a ajuns și până la 20.000 de euro.

AUR, cel mai transparent partid

Suntem cel mai transparent partid, partidul nostru are donațiile publice pe site. Donațiile sunt pe site, a costat între 200.000 și 300.000 euro, plus contribuțiile membrilor. Noi vrem să modificăm felul în care ne alegem oamenii. Trântim niște oameni acolo, în loc să alegem de pe listă”, mai spune co-președintele AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor a produs mare surpriză la alegerile parlamentare 2020, reuşind nu doar să atingă pragul electoral, ci chiar să obţină un scor de aproximativ 9%.