Cristi Borcea, in stare grava la spital
Cristi Borcea, in stare grava la spital

Este șoc în showbiz după ce s-a aflat că omul de afaceri Cristi Borcea este infectat cu coronavirus. De asemenea, și fiul său Patrick a fost infectat. Amândoi se află izolați la domiciliu.

Cristi Borcea, infectat cu coronavirus. Omul de afacri s-a autoizolat la domiciliu

Este șoc în showbiz după ce s-a aflat că Cristi Borcea și fiul său, Patrick, au fost infectați cu coronavirus, scrie playtech.ro.

Inițial, surse Playtech au declarat că omul de afaceri este în stare gravă la spital, unde ar fi fost chiar și intubat, nemaiputând să respire bine.

Cristi Borcea este casatorit cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea este casatorit cu Valentina Pelinel

Cine este Cristi Borcea

Cristi Borcea este născut pe 17 ianuarie 1970, este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, între ani 1995-2012. Cristi Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. A fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii, doi baieți, Patrick și Mihai Angelo și o fată-Antonia Melissa.

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, acesta fiind eliberat condiționat în iulie 2018 după ce executase 4 ani și patru luni din pedeaspă.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare în noiembrie 2019

De asemenea, în februarie 2019 a fost încarcerat după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța și a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit și cu Alina Vidican, cu care mai are doi copii. Acum, omul de afaceri este căsătorit cu Valentina Pelinel, cu care mai are doi copii.