A murit fostul fotbalist Florinel Ursu
A murit fostul fotbalist Florinel Ursu

Este din nou doliu în lumea fotbalului din România după ce a murit Florinel Ursu! Fostul fotbalist al lui FC Botoșani a murit la doar 38 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus.

A murit fostul fotbalist Florinel Ursu

Stabilit în Spania, fostul mijlocaș a decedat pe data de 15 decembrie. Fostul fotbalist Florinel Ursu avea probleme de sănătate, suferind de o boală de plâmâni, iar după ce s-a infcetat cu coronavirus starea lui de sănătate s-a înrăutățit, potrivit Fanatik.

Anunțul tragic a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a fostului său club, FC Botoșani, care și-a exprimat regretul prin următorul mesaj: ”Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat! Dumnezeu să-l ierte!”.

A murit fostul fotbalist Florinel Ursu
A murit fostul fotbalist Florinel Ursu

Suferea de o boală de plămâni, dar a contractat și coronavirus

În urmă cu zece ani, relațiile dintre FC Botoșani și Florinel Ursu nu erau tocmai bune. Fostul mijlocaș și-a acuzat șefii că nu i-au plătit primele de joc, iar pe Cristi Popovici, antrenorul de la acea vreme, că nu i-a oferit mai multă încredere.

”Toți cei care au plecat acum în iarnă, au rămas cu primele neplătite, contractul l-au dat, însă primele nu. Erau 3-4 prime restante cu care tot ne-a păcălit pe față că ni le dă și alte 3-4 din turul de campionat. Așa că ei nu mai au cuvânt, ei ies în presă și zic că sunt cei mai corecți, dar nu este așa. Poate nici eu nu am fost cum eram înainte, dar nici nu am avut șanse când trebuia, mă refer la perioada de când a venit domnul Popovici.

La Apostol am avut șanse, am jucat, dar nu a ținut echipa. A fost cum a fost cu Apostol, fiind la început nu a știut să ne țină, a avut și el greșelile lui, dar de când a venit Popovici nu am mai avut șanse să joc”, declara Florinel Rusu, pentru martorincomod.ro, în februarie 2010.