Alex Bodi a iesit din puscarie
Alex Bodi a iesit din puscarie

Alex Bodi a ieșit din arest. Unde va petrece Crăciunul fostul soț al Biancăi Drăgușanu, după ce a vineri seara Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, vedeți în articolul de mai jos.

Alex Bodi a ieșit din arest. Unde va petrece Crăciunul fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, reținut pentru trafic de persoane și proxenetism în urmă cu aproximativ o lună, a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova împreună cu alţi doi locotenenţi ai grupării, vineri, 18 decembrie.

Toţi cei 10 inculpaţi din gruparea Tâmplaru–Bodi, acuzată de trafic de persoane, proxenetism şi şantaj, au contestat măsura arestării la Curtea de Apel din Craiova, însă doar trei dintre ei au avut câştig de cauză, între care şi Alex Bodi.

Alex Bodi a iesit din arest
Alex Bodi a iesit din arest

Alex Bodi știa că va petrece Crăciunul acasă

La ieşirea din penitenciar, acesta a fost aşteptat de un prieten care l-a ajutat să-şi ducă bagajele la maşină. După ce s-a îmbrăţişat cu ceilalţi doi locotenenţi ai grupării, Bodi a plecat spre reşedinţa din comuna Tunari unde va rămâne în următoarele 30 de zile.

Surse din cadrul anchetei spun că fostul soţ al Biancăi Drăguşanu era convins că nu va rămâne de Crăciun după gratii şi se baza pe avocaţii angajaţi. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu.

Alex Bodi și-a exploatat sexual soția

Alex Bodi a fost arestat preventiv, pe 12 noiembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj.

Pe 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, dar Bodi a contestat măsura. Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 – 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania.

Alex Bodi eliberat, decizia magistraţilor craioveni

”Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând:

În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv”, se arată în hotărârea magistraţilor craioveni.