Florin Citu are o iubita secreta
Florin Citu are o iubita secreta

Au apărut detalii neștiute din viața lui Florin Cîțu. S-a aflat cine ar fi amanta noului premier. Cine este cea care se iubește cu Florin Cîțu, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat cine este iubita secretă a lui Florin Cîțu. Elena Calistru este cea care i-ar face nopțile frumoase noului premier

Florin Cîţu a fost desemnat miercuri noul premier al României, scrie romaniatv.net. Noul şef al Executivului, fost ministru al Finanţelor, a mai fost desemnat o dată pentru a forma Executivul, însă a renunțat cu câteva minute înainte de ședința în care Parlamentul trebuia să îi dea votul de învestitură.

Detalii picante despre viaţa amoroasă a lui Florin Cîţu au apărut odată cu desemnarea lui ca premier. Deşi este o prezenţă destul de cunoscută pe scena politică, iar mulţi dintre români ştiu tot parcursul său profesional, puţin ştiu însă detalii legate de viaţa personală a lui Florin Cîţu.

Elena Calistru ar fi iubita secretă a premierului desemnat, Florin Citu
Elena Calistru ar fi iubita secretă a premierului desemnat, Florin Citu. Sursa foto: viitorulromaniei.ro

Se știe mai demult despre relația lor

În trecut s-a vehiculat faptul că iubita lui Florin Cîțu ar fi Elena Calistru, președintele și co-fondatorul asociației Funky Citizens.

Această presupunere a pornit dintr-o emisiune difuzată de Antena 3, acolo unde ea era invitată, iar Eugen Teodorovici a numit-o ”doamna Cîțu”. Totuși, nu este nimic oficial, pentru că această informația nu a fost confirmată oficial.

Cine este, de fapt, Elena Calistru

Elena Calistru lucrează în societatea civilă încă din anul 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Are o vechime de peste zece ani, este coordonatoare și un liant important pentru echipa din care face parte.

Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”, se prezintă Elena Calistru, pe site-ul asociației.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

De asemenea, Florin Cîțu este născut pe 1 aprilie 1972 și este senator PNL din 2016. El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un program doctoral completat, fără disertaţie, la Iowa State University.

Premierul desemnat a fost economist șef al ING. Anterior revenirii în România, Florin Cîţu a mai lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la Banca Centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003).

Ce a făcut Florin Cîțu în SUA

În plus, în perioada 1997–2001, a fost lector la Iowa State University, în SUA. Ca limbi străine cunoscute, din CV reiese că vorbește engleză, franceză și italiană.