Accident mortal in Judetul Olt comis de un preot beat
Accident mortal in Judetul Olt comis de un preot beat

Un băiat de 15 ani a fost lovit mortal cu mașina de către un preot care s-a urcat beat la volan. Accidentul îngrozitor s-a petrecut sâmbătă seara în comuna Bobicești, județul Olt.

Un preot beat a accidentat mortal un băiat de 15 ani

Un băiat de 15 ani a fost accidentat mortal cu mașina de către un preot care s-a urcat beat la volan și care era din satul vecin, scrie adevarul.ro. Tragedia a avut loc în județul Olt, satul Bobicesi.

Polițiștii din Balș s-au deplasat la fața locului tragediei și au stabilit că impactul s-a produs între o mașină, condusă de un bărbat de 57 de ani, din comuna Bîrza, preot, și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești, care a decedat.

Accident mortal in Bobicesti
Accident mortal in Bobicesti

Comunicatul IPJ OLT

La data de 2 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Bobiceşti, din judeţul Olt, s-a produs un accident rutier.

Poliţiştii din cadrul Poliţie Oraşului Balş s-au deplasat la locul accidentului şi din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bîrza şi un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. Din păcate, minorul a decedat“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Ce alcoolemie avea preotul la momentul producerii tragediei

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0.45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, a transmis IPJ Olt, care a precizat că șoferului i-au fost recoltate și probe biologice de sânge.

De asemenea, polițiștii continuă în acest caz cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.