Cati bani castiga Jador la Survicor Romania
Cati bani castiga Jador la Survicor Romania

S-a aflat câți bani câștigă Jador la Survivor România! Această scurgere de informații ar putea crea probleme în echipa Faimoșilor, deoarece suma este una foarte mare, iar mulți colegi ar putea fi geloși.

Câți bani câștigă, de fapt, Jador la Survicor România

Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, în vârstă de 25 de ani, este senzația din ultimele luni a showbizz-ului românesc. A dat o altă față manelelor și a ajuns cu melodiile sale în topurile de pe YouTube. Scoate hit după hit, iar tineretul din România pur și simplu îl adoră.

Așadar, Kanal D l-a vrut musai în noua ediție a emisiunii Survivor România și a fost disusă să plătească pentru asta. Reprezentanții artistului și conducerea Kanal D au avut mai multe runde ne negocieri, iar până la urmă s-a ajuns la un compromis.

S-a aflat cati bani castiga Jador la Survivor Romania
S-a aflat cati bani castiga Jador la Survivor Romania

Negocierile s-au purtat la sânge

Potrivit Click.ro, Jador încasează de la Kanal D suma de 4500 de euro! Pe săptămână! Jador se simte ca peștele în apă în astfel de emisiuni, chiar dacă cea în care s-a lansat el era cu totul altceva.

La Puterea Dragostei, de la Antena 1, era înconjurat numai de femei frumoase, iar principala sa preocupare era dragostea. Ei bine, lucrurile s-au schimbat la Kanal D. Probele suntserioase, iar vedete este supusă unor probe fizice draconice, la fel ca ceilalți concurenți.

”Nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu”

“Mi-am dorit să întru în competiţia Survivor România 2021 pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador în cadrul emisiunii.

Cât câștigă celelalte vedete. Alexandra Stan este pe locul 2

O altă vedetă care câștigă o mică avere, pe săptămână, este Alexandra Stan. Cântăreața în vârstă de 31 de ani câștigă suma de 2.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Următoarele locuri în topul vedetelor din echipa Faimoșilor sunt Cătălin Moroșanu, în vârstă de 36 de ani, Costi Ioniță, în vârstă de 43 de ani, și Culiță Sterp, în vârstă de 28 de ani, care au primit sume între 1.500 și 3.000 de euro din partea turcilor de la Kanal D.