Edward Sanda este iubitul Cleopatrei Stratan
Edward Sanda este iubitul Cleopatrei Stratan

Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, a trecut prin momente de coșmar. Ce a pățit mama artistului, citiți în articolul de mai jos.

Cum a descoperit mama lui Edward Sanda că este gravidă cu sora lui mai mică

Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, a trecut prin momente de coșmar, scrie libertatea.ro. Familia tânărului a trecut prin momente grele. Aceasta a crezut că domana familiei este bolnavă, când colo ea era gravidă.

Povestea familiei Sanda a fost cunoscută încă de când acesta a reușit să ajungă în topurile YouTube-ului românesc, fanii fiind foarte curioși de personajul de dincolo de rețelele de socializare și clipuri muzicale.

Familia lui Edward Sanda
Familia lui Edward Sanda

Edward Sanda și mama lui, invitați la ”Măruță”

Invitați la emisiunea ”La Măruță”, cei doi au rememorat momentul extrem de emoționant și șocant petrecut în familia lor, acela când mama solistului a aflat că e însărcinată. Diferența dintre cântăreț și mama lui este de 18 ani, iar dintre artist și sora lui cea mică este de 20 de ani.

Un consult neașteptat al femeii la doctor i-a adus vestea că este însărcinată în șapte luni. Aceasta nu știa nimic și nici nu se gândea să mărească familia, mai cu seamă că singurul ei fiu era deja mare.

Mama lui Edward Sanda se știa cu probleme la coloană

Ea s-a confruntat cu probleme de sănătate înainte de a-i da naștere micuței. Mai precis, mama iubitului Cleopatrei Stratan a fost operată pe coloană.

Am avut niște probleme cu coloana. M-am operat în aprilie și în decembrie am zis că ceva nu e în regulă. Nu aveam niciun simptom, dar am mers la un control, zicând că dacă am reparat spatele, să mai reparăm și ce mai e nevoie. La ecografie auzeam inimioara”, a continuat ea.

Edward Sanda își dorea o surioară

Eu mi-am dorit mult timp să am o surioară, dar uite că a venit mai târziu decât mă așteptam. Sunt 20 de ani între noi, dar mă bucur mult, o iubesc din suflet și, ce să zic, sunt foarte foarte fericit de când am aflat vestea.

Mama mea nu a știut nimic timp de 7 luni. Elizabeth a stat ascunsă timp de 7 luni, n-a scos nici un cuvânt, mama n-a avut nici un simptom, nimic, iar după 7 luni, am aflat că o să fiu frate și sunt în al nouălea cer. Acum lucrez la următorul meu single și la mai multe proiecte.

Edward Sanda o să fie un fel de tată pentru soara lui

Mă gândesc să fac un proiect, de fapt, lucrez deja la el, pentru afară, cu Mario Moretti. Eu când o să am 40 de ani ea o să aibă 20. O să fiu un fel de tată pentru ea.

Mie, în general, îmi plac copiii mici și sper până în 30 de ani chiar să fac și eu un copil, îmi doresc chestia asta, dar deocamdată trebuie să o cresc bine și frumos pe sora mea”, a declarat Edward Sanda.