Meteorologii au vesti bune pentru vineri, 22 ianuarie
Meteorologii au vesti bune pentru vineri, 22 ianuarie

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut pognoza meteo pentru vineri, 22 ianuarie 2021. Veștile sunt nesperat de bune. Ce se întâmplă cu temperaturile, citiți în articolul de mai jos.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 februarie. Meteorologii au vești incredibile

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 ianuarie 2021. Potrivit prognozei ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval.

În plus, vremea continuă să se încălzească în următoarea perioadă și veștile sunt destul de bune în ceea ce privește temperaturile din aceste zile.

Meteorologii anunta vreme frumoasa maine, 22 ianuarie 2021
Meteorologii anunta vreme frumoasa maine, 22 ianuarie 2021

Meteorologii ANM anunță vreme caldă pentru 22 ianuarie

Pentru câteva zile, un val de aer rece a venit asupra României și a schimbat complet temperaturile, scrie huff.ro. Totuși, majoritatea regiunilor din țară au scăpat de această răcire și se așteaptă temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă.

Vremea va fi foarte caldă, având în vedere că ne aflăm la finalul lunii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5…-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7….8 grade în sudul Banatului.

Vântul va bate mai tare la munte

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu rafale ce vor atinge 70-80 km/h în nordul Carpaților Orientali și, local și temporar, la cote mai reduse în regiunile vestice. Este anunțată și ceață, mai ales spre dimineață.

Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor din țară. Cerul se va înnora toată ziua în vestul, sud-vestul, nordul şi parţial centrul ţări. În aceste zone, va ploua spre seară şi mai ales noaptea, însă nu este vorba de cantități semnificative.

Cum va fi vremea în București

Și în București, vremea va fi călduroasă, iar cerul mai mult însorit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1…1 grad Celsius.

În intervalul 25 ianuarie- 1 februarie, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, însă temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu câteva abateri.

Cum va fi vremea în prima săptămână din februarie

În următoarea săptămână, 1- 8 februarie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cât despre ploi, acestea vor fi normale cantitativ pentru această lună, cu o tendinţă uşor excedentară, local, în regiunile vestice şi sudice.