Narcisa si Yoannes divorteaza
Narcisa si Yoannes divorteaza

Îndrăgita cântăreață Narcisa se desparte de soțul său! O ceartă apărută luni pe rețelele de socializare se pare că a luat amploare între manelista Narcisa și soțul său, acordeonistul Yoannes!

UPDATE: Narcisa și soțul său s-au împăcat. Cei doi au căzut de acord să-și mai acorde o șansă.

Narcisa și Yoannes divorțează?

Vedeta se pare că și-a prins soțul în timp ce acesta își făcea de cap cu o blondă focoasă! Momentul a fost imortalizat chiar de către Yoannes, însă fotografia buclucașă a ajuns chiar la soția înșelată. Așadar, Narcisa și Yoannes divorțează, dacă este să ne luăm după mesajele postate de cei doi.

Narcisa Moisa a postat fotografia pe contul său de Tik Tok și spunea că de data aceasta nici o va mai șterge, așa că fanii soțului său să vadă de ce este capabil acesta. Cel care a fost scos din sărite de gestul Narcisei a fost chiar soțul ei, Yoannes, pe numele său real Ionuț Hurmuz.

 

De la ce a pornit tot scandalul

Bărbatul a răspuns cu un mesaj foarte virulent la adresa soției sale, despre care a spus că este, de fapt, fosta sa soție. După câteva ore, ambele postări au dispărut, iar Ioannes a revenit cu un mesaj prin care spunea că contul său de Tik Tok a fost spart de hackeri, care au postat în numele său, dar nimic nu este adevărat.

Ei bine, marți, hackerii au ”recidivat”, de data aceasta pe contul lui Yoannes de Facebook unde a apărut un alt mesaj virulent la adresa soției sale. Mesajul respectiv spune că el este cel care a scris mesajul și recunoaște că nimeni nu i-a spart contul. Și de aceast dată se referă la Narcisa cu apelativul ”fosta mea soție”.

A spus că i-a fost spart contul, apoi a negat

”Relația mea cu Narcisa s-a încheiat. O sa avem o relație strict profesională. Nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. O sa ma ocup in continuare de imaginea ei cum o fac de atâția ani ca dacă nu eram eu canta tot in parc la Botoșani și de formație bineînțeles (Yoanne’s kings). Am rămas buni prieteni, o sa ne creștem copiii la cel mai frumos mod posibil. Doar ca nu mai locuim împreuna.

Nu ne a fost spart nici un cont ea mi-a luat telefonul și a făcut acele postări pe care nu trebuia sa le facă… orice bărbat mai greșește, dar ea a vrut sa ne spălam rufele in public ceea ce m-a deranjat foarte tare pe lângă multe alte chestii cum ar fii ca i s-a cam urcat faima la cap și nu prea știe sa o controleze… și m-a determinat sa iau aceasta decizie. Oricum voiam de mult sa iau decizia asta ca nu prea mai mergea relația sincer sa fiu… era un fel de relație toxica… așa ca ii mulțumesc lui Dumnezeu ca s-a întâmplat așa.

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z

Evenimentele care sunt deja angajate de mine stați fără nici o grija Narcisa v-a fi prezenta împreuna cu formația mea “Yoannes Kings” valabil și pentru evenimentele ce vor urma… dacă imi iau mana de pe ea definitiv ajunge rău, dar e vorba de copiii mei, foarte multă munca și ani pierduți ca sa dam cu piciorul așa ușor la imaginea pe care i-am creat-o !

Mai pe românește este educata de mine in totalitate.. de la A la Z pentru ăștia care comentați prost ca dacă nu era ea ce ma făceam eu… mai degrabă dacă nu eram eu ce era ea? Canta scârța scârța Măriuța… așa ca stați liniștiti tot șef sunt va pup cu drag ! Formația Yoannes Kings & Narcisa”, este mesajul postat de Yonnes pe Facebook. Cei doi maneliști au împreună doi copii.