Ciprian si Gratian au probleme cu legea
Ciprian si Gratian au probleme cu legea

Grațian și Ciprian Pian, frații lui Emi Pian, ar fi încercat să îl asasineze pe criminalul fratelui lor. Ce se întâmplă în procesul celor doi, citiți în rândurile de mai jos.

Lumea interlopă este în stare de șoc. Grațian și Ciprian Pian ar fi încercat să îl asasineze pe criminalul fratelui lor

S-a aflat că Grațian și Ciprian Pian, frați cu Emi Pian, ar fi vrut la rândul lor să îl omoare pe cel care le-a ucis fratele, scrie cancan.ro.

Astfel, Grațian și Ciprian Pian au fost trimiși în judecată pentru că au încercat să-l ucidă pe cel care i-a luat viața fratelui lor. Iar, acum, au contestat probele depuse la dosar.

Gratțian si Ciprian Pian ar fi incercat sa il asasineze pe criminalul fratelui lor
Gratțian si Ciprian Pian ar fi incercat sa il asasineze pe criminalul fratelui lor

Procurorii nu ar fi fi găsit probele necesare

Vasile Duduianu, zis Graţian Pian, şi Laurenţiu Duduianu, alias Ciprian Pian i-au acuzat pe procurori că nu au fost capabili să strângă probe solide în dosarul în care sunt acuzați de tentativă de omor.

Respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpații Duduianu Vasile și Duduianu Laurențiu, cu privire la legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, ca nefondate.

S-a dispus începerea judecății

Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 2966/P/2020 din data de 25.11.2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpații Gheorghe Emanuel Richard, Duduianu Vasile, Duduianu Laurențiu și Drăghici Ionuț Gheorghe. Dispune începerea judecăţii”, au decis, zilele trecute, magistrații.

La începutul lunii iulie 2020, poliţiştii au făcut percheziţii în Capitală, Ilfov şi Teleorman, la mai multe adrese ale membrilor clanului Duduianu. Nouă persoane fiind reţinute atunci.

Duduienii, acuzați că au tâlhărit mai mulți maneliști

Duduienii sunt acuzaţi că ar fi tâlhărit mai mulţi manelişti şi le-ar fi luat banii câştigaţi la diverse evenimente, ori i-ar fi şantajat să cânte gratis la petrecerile lor.

Alteori, interlopii îi chemau pe manelişti să le cânte, le aruncau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi.

În ce perioadă au fost tâlhăriți maneliștii

În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, au mai arătat reprezentanții Parchetului.