Alexander Zudor, actor de reclame, arestat pentru viol
Alexander Zudor, actor de reclame, arestat pentru viol

Din lumina reflectoarelor, în întunericul arestului. Un actor celebru din România a fost arestat pentru viol. Câte femei a agresat în total, citiți în rândurile de mai jos.

Alexander Zudor, actor de reclame, arestat pentru viol. Câte victime are la activ

Un actor din România a fost arestat pentru viol după ce acesta a agresat mai multe femei. Cum acționa actorul.

Actorul Alexander Zudor a fost arestat pentru viol. Bărbatul, recunoscut pentru aparițiile în reclame TV, este acuzat că a agresat sexual trei femei din București.Astfle, la jumătatea lunii decembrie, se pare că bărbatul a intrat în lift cu o femeie, pe care a amenințat-o cu un obiect ascuțit. Bărbatul acţiona în sectoarele 4 şi 5.

Alexander Zudor, arestat pentru viol
Alexander Zudor, arestat pentru viol

Alexander Zudor a violat o femeie într-o parcare

Ieri, 01 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Incident în sectorul 5 al Capitalei

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” se arată în comunicatul Poliției.

Actorul a agresat o femeie în lift

În decembrie anul trecut, se pare că Alexander Zudor a intrat în lift alături de o femeie pe care a amenințat-o cu un obiect ascuțit, din dorința de a face dragoste cu ea.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Actorul, reținut pe 1 februarie

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.

Ieri, 01 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Actorul, suspect de viol și tentativă de viol

Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se mai arată în comunicatul Poliției.

Cum se îmbrăca Alexander Zudor când acționa 

Alexander Zudor are doi copii și este despărțit de iubită în momentul de față. Cunoscuții spun despre el că este un om normal, cu excepția momentelor când bea. În ultimul tim, actorul ar fi dat semne că vrea sp revină în familie, să se împace cu iubita, mama copiilor săi.

De asemenea, actorul își plănuia bine atacurile. Se îmbrăca ponosit, pentru a fi confundat cu un om al străzii. De asemenea, în timpul atacurilor purta mască de protecție.