Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta, la Terapie Intensiva
Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta, la Terapie Intensiva

Îndrăgitul actor Ion Dichiseanu trece prin momente de cumpănă, după ce a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, din Capitală. Actorul este acum la Terapie Intensivă, după cum a recunoscut chiar fiica sa.

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgență, la Terapie Intensivă

Actorul a mai fost internat de urgență acum o lună, dar problemele de sănătate se țin lanț. Fiica actorului lasă să se înțeleagă că o analiză făcută la o clinică particulară i-ar fi declanșat boala. Acum l-a dus pe tatăl său la un spital de stat și spune că are parte de cel mai bun tratament.

”Sunt nişte vechi probleme medicale, care, credem noi, au fost declanşate de o bronhoscopie făcută la o clinică privată la începutul lui decembrie. De aceea a fost internat şi prima dată. Acum se fac noi investigaţii. Tata are parte de cea mai bună îngrijire, am făcut o alegere bună că l-am dus la Floreasca. Comunicăm prin medici, prin personalul medical de acolo. Este la Terapie Intensivă. Şi data trecută a fost tot la Terapie şi si-a revenit”, a explicat fiica marelui actor, pentru Antena Stars.

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta, la Terapie Intensiva
Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta, la Terapie Intensiva

S-a spus că are coronavirus

La sfârștiul anului trecut, se zvonea că Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, ar fi fost infectat cu noul coronavirus și ar fi fost intubat, însă s-a dovedit că nu ar fi fost vorba despre așa ceva.

”Ion Dichiseanu nu are Covid-19, este în spital, dar nu în stare gravă, nu e intubat, așa cum s-a vehiculat inițial în presă. E adevarat că e pe monitorizare atentă pentru că are o vârstă. Problemele lui sunt tratabile, e conștient, vorbește, mănâncă. Pericolul e din cauza vârstei, dar nu a bolii neapărat. Domnul Dichiseanu are probleme cardiace de câțiva ani”, declara atunci surse din Spitalul Floreasca pentru impact.ro.

Bucuros atunci că a scăpat de salonul de spital, Ion Dichiseanu a ținut să le mulțumească tuturor românilor care și-au făcut griji pentru el și care s-au rugat pentru sănătatea sa.

”Iubiţii mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulţumesc pentru gândurile bune pe care mi le-aţi purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole! Dumnezeu a lucrat şi prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgenţă ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenţi, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui! Rămân al vostru, acelaşi actor recunoscător publicului! Vă îmbrăţişez şi, de data aceasta, primiţi voi aplauzele mele”, spunea atunci îndrăgitul actor.