Liviu Dragnea se simte abandonat în închioare
Liviu Dragnea se simte abandonat în închioare

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se simte abandonat în închisoare. O spune bunul său prieten, Codrin Ștefănescu, printr-o postare făcută pe Facebook. Acesta spune că efectiv Liviu Dragnea se simte neglijat, iar bunul său prieten îi roagă pe fanii fostului lider PSD să-i scrie acestuia la Penitenciar. A fost luat peste picior de fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu.

Liviu Dragnea se simte abandonat în închioare

Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea și-a pierdut speranța, mai ales când vede la ce abuzuri este supus în închisoare. Spune că nu se simte bine nici cu sănătatea, nici mental, dar nici emoțional.

”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește!

Liviu Dragnea se simte abandonat în închioare
Liviu Dragnea se simte abandonat în închioare

”Are nevoie de susținere și de o vorbā bună”

Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa.

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, l-a luat peste picior pe Liviu Dragnea. ”Are uațap?”, a scris acesta pe Facebook. ”Tot la adresa aia putem să și donăm? Mă rog, bani, vorbe bune, ce-i mai trebe omului acoloșa…”Nu cred, asta-i banc, clar”, ”Tot sursele mele de la Rahova spun că numai de anul ăsta a început să facă duș singur. PS Și mai încetati cu miștourile!”, ”Domnu’ Liviu, a zis niște băieți că l-a arestat pe Biden și Trump caută chelneri, pentru salonul White House, de la balamuc”, sunt doar câteva mesaje postate pe Facebook, ce este adevărat la o repostare a mesajului lui Codir Ștefnescu de către un alt internaut.