O vedeta din Romania a recunoscut ca a carat ciment pe santier
O vedeta din Romania a recunoscut ca a carat ciment pe santier

Acum este o vedetă foarte cunoscută în România, iubit și apreciat de mii și mii de fani. În tinerețe altfel stăteau lucrurile însă. A fost nevoit să muncească de mic și nu a dat înapoi atunci când a fost nevoit să muncească pe șantier!

O vedetă din România a recunoscut că a cărat ciment pe șantier

O vedetă din România a fost provocată de un fan de-al său de pe Tik Tok, care a ținut să-i reamintească faptul că îl știe de mult timp, de când căra ciment. Fanul a crezut că mesajul său va fi ignorat de cântărețul cunoscut acum în toată țara.

Ei bine, Jorge, că despre el este vorba, nu l-a ignorat deloc pe urmăritorul său. Probabil că l-a surprins și pe acesta atunci când a făcut un Tik Tok special pentru el, în care i-a răspuns despre acele vremuri, pe care nu le neagă deloc.

@jorgeofficial.roReply to @fechetecristian Multumesc Cristi pentru mesaj. 🦸🏻‍♂️🙌#nisipurimiscatoare #howtopuzzle #upallnight #jorgeofficial #foryou #fy

♬ original sound – Jorge Official

”Asta este frumusețea vieții, să evoluăm și să nu uităm niciodată de unde am plecat”

”N-am uitat și n-o să uit niciodată. Asta este frumusețea vieții, să evoluăm și să nu uităm niciodată de unde am plecat. Eram șofer la o firmă de contrucții. Seara mergeam la emisiuni cu trupa Cocktail, iar a doua zi căram ciment pe șantier. Asta este. Unii râdeau, acum eu zâmbesc”, a spus Jorge.

”Frumos răspuns ! Asta înseamnă sa fi diplomat !”, ”Apreciez ca deși el ți-a spus aia în semn de rău (se vede ) ,tu i-ai răspuns frumos .Asta înseamnă cei 7 ani de acasă”, ”El a vrut sa fie răutăcios, dar tu ai răspuns foarte frumos!”, ”si ce e asa rusinos sa muncesti. cei care rad la urma rad mai bn. Jorge RESPECT”, ”Un raspuns foarte diplomat! Cam așa râd de mine alții că lucrez la Kaufland, deși fac facultate si am promovat toate examenele cu note peste 8”, ”Toată lumea pornește de jos sa evolueze așa că psss.Munca de jos nu este rușinoasă”. Sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de Jorge.